...

Hol a #$!@-ban lehetnek ezek?

Ez a kérdés bizonyára elég sok rendszeres, és kevésbé rendszeres olvasónkban felötlött, nem is ok nélkül: a posztok száma/hét mennyisége valahol mínusz végtelen és kettő között mozog mostanában. És ha van köztetek valaki, aki néhányszor benéz ide is a napi/heti rutinos webbarangolása közben, és csalódottan távozik, amiért nem szemezgethetett egy konténernyi bejegyzésből, annak most elnézését kérjük. Reméljük, meg is kapjuk.

Természetesen, az efféle magyarázkodásokhoz hozzátartozik egy olyan dolog is, mint a kifogás, ami szabályosan elrongyolódott, annyian használták már: mind a ketten padkoptatók vagyunk. Bebe egyetemes padkoptató, Én pediglen gimis padkoptató. Mindkét fajta padkoptatás szőröstül bőröstül a napjainkból sok időt vesz el, és azt a kisebb időtartamot, ami a fejünk sarkítására szánhatunk, azt médiás függőségünk kielégítésére használjuk fel, film illetve sorozat nézés formájában. Ezek mellett a bloggerkedés, mint hobbi, hát, erősen a háttérbe szorult, és ott is maradt jó ideig. Illetve még marad, egy ideig, DE nem sokáig. A nyár újbóli beköszöntével, újbóli renoválással, a megszokott rendszerességű friss hullámon szörfölve visszatérünk.

Így minden hősiesen kitartó, a pangás ellen dacoló látogatónktól egy kicsi, egy icuri-picuri egy-két hétre elegendő türelmet szeretnénk kérni. Szintúgy reménykedünk benne, hogy ezt is ugyanúgy megkapjuk.

Addig is, az év végi szokásos teperéshez egy kalapra valót, és némileg napsugarasabb hétköznapokat kívánunk nektek,

Bebe, Máté

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése