Átadták a Bravo Otto díjakat

Méghozzá tegnap este. Tudjátok, nagy buli, sok fellépő, miegymás. Sajnos nem tudom megmondani, hogy milyen volt, mivel nem hallgatok magyar zenét, így valószínűleg az egész banzájt egy sarokból figyeltem volna, kezemben egy óriási vodkásüveggel, ami erőt adott volna, hogy ne fussak el... szóval. Igen. Ettől függetlenül eredményeim vannak nektek. Őszintén, sok meglepetés nem ért, mert alapból a jelöltek... hát... a díjazottak meg hááááát.
A nyertesek neve a listából szépen ki lesz emelve vastag betűvel. Ahogy illik.

Az év magyar férfi előadója: SP, Puskás Peti, Király Viktor, Fekete Dávid, LL Junior
Az év magyar női előadója: Lola, Tóth Gabi, Dukai Regina, Kovácsovics Fruzsina, Hien
Az év magyar együttese: Anti Fitness Club, The Grenma, Idiot Side, Hooligans, Belga (tudom, tudom... de nem találom a dupla pontos e-betűmet.)
Az év magyar felfedezettje: B.N.F., Compact Disco, Stereo 2.0, Brasch Bence, InterYou
Az év magyar klipje: SP - Kép maradsz, Ádok Zoli - Sebesült szív, Hien - Túl szép, Tóth Gabi ft. AFC Tomi - Mi a szívemen, a számon, Lola - Féktelen éj

Az év külföldi férfi előadója: Nick Jonas, David Guetta, Timbaland, Flo Rida, Jay Sean
Az év női előadója: Lady GaGa, Miley Cyrus, Rihanna, Shakira, Beyoncé
Az év külföldi együttese: 30 seconds to Mars, Jonas Brothers, Tokio Hotel, The Black Eyed Peas, Green Day
Az év külföldi felfedezettje: Kesha, Justin Bieber, Taylor Swift, Pixie Lott, The Veronicas
Az év külföldi klipje: P!nk - Funhouse, Lady GaGa - Bad Romance, Jay-Z ft. Alicia Keys - Empire State of Mind, Miley Cyrus - Party in the USA, Rihanna - Russian Roulette

És SP megkapta a Bravo Idol díjat, akármit is jelentsen ez.

Nem lepődtem meg, tényleg nem. És nem szeretnék senkit bántani azzal, hogy most szépen kifejtem, miért röhögséges ez az egész. Főleg azért, mert az év magyar felfedezettei közül, négyet nem is ismerek, a klipek közül számomra mindegyik nézhetetlen, arról meg aztán végképp fogalmam sincs, hogy a külföldi év felfedezettje kategóriába hogy kerül Taylor Swift vagy a The Veronicas. A nagy listából egyedül Lady GaGa győzelmével vagyok megelégedve, és ennyi.
Na jó, hol van az a vodka?

Bebe

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése