(nem éppen) Délelőtti mókázás: Szülinapos különkiadás

Nos, bizonyára sokan nem tudjátok, de ma van a Media Bomb mindenható urának, más néven Máténak, a 17. szülinapja. Hihetetlen, milyen gyorsan felnőnek ezek a gyerekek!
Na jó, nem égetem szegényt ilyen tipikus nagymamis, meg régen látott rokonos szövegekkel, biztos vagyok benne, hogy megkapja a családjától néhányszor ma ezt.
Szóval, maradjunk csak annyiban, hogy:

Nagyon boldog születésnapot neked, Máté drága! Természetesen, remélem, még sok-sok szülinapod lesz, mert az azt jelenti, hogy nagyon sokáig fogsz minket boldogítani! Ahogy azt is remélem, hogy megkapsz szülinapodra, mindent, amit szerettél volna (itt, a nagyközönség előtt bevallom, hogy nekem továbbra sincs halvány fogalmam sem, mit tudnék neked adni), és hogy a mai tényleg a te napod!
Kis nosztalgikus muzsika még így a végére, és már csak tényleg annyi dolgom van, hogy megkérjek mindenkit, aki csak kicsit is szereti Mátét, hogy valamiféle komment formájában fejezze ki jókívánságait! (Vagy, ha nem szereti, akkor is...)

Bebe

3 megjegyzés:

Névtelen 2010. március 18. 7:26  

"Ha jó az este
s megjelennek a csillagok,
hidd el, ma neked ragyognak,
és az égre azt írják,
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!"

SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok, Mátém <3 Szeretlek!

lollie 2010. március 18. 10:20  

Boldog szülinapot Mátéééééééééé!

diri 2010. március 18. 12:55  

dejóóó, te vagy ma a 3. ember, akiről megtudom, hogy szülinapja van! :] Szóval neked is nagyon nagyon boldogat, szeretjük a blogod, köszönjük, hogy vagy! (:

Megjegyzés küldése