Mi lesz veled Skins?

Az eheti epizód rádöbbentett arra, hogy csak egyetlenegy hét választ el minket a Skins negyedik évadzárójától. Ha nem tudnám, hogy számjegyileg kerek nyolc részes az idei szezon, fel se tűnne, hogy eltelt két teljes hónap. A jó dolgoknak gyorsan vége szakad, ez egy örök, és nagyon is igaz törvény. Na, de bennetek is keringhet egy pár kérdés a jövőre nézve, no nem olyan, hogy ’Vajon holnap esni fog-e a hó, már megint?’, hanem tudjátok, Skins-szel kapcsolatos. Néhányat most meg is válaszolok.


Lesz-e 5. évad?
Nem. 5. és 6. évad IS lesz. A kettesszámú csapat, a hagyományok szerint nem csak a gimnáziumból, hanem a szériából is elballag. Folyik már a casting, szép, ízes magyar szóval válogatás a harmadik generációra, melynek semmi köze nem lesz a mostani ganghez. Így az olyan alternatívák, mint Karen (ami tök hülyeség, Karen Freddie NŐVÉRE, tehát IDŐSEBB is) kiesnek. És az én nem túl valószínű a roppant trendi időugrásom is, ahol Cook, valamint Emily&Katie öccse már a kamaszkort tapossák.

Oké, de mi a helyzet az amerikai verzióval?
Lehet, hogy ez nem jutott eszetekbe, mint kérdés, mert lássuk be: a még nyári cikkünk után senki sem lelkesedett túlságosan érte. Főleg Mi nem. De ez nem igazán hatotta meg az amcsi MTV-t- ki tudja, tán azért, mert nem is tudnak róla-, és közzé is tette a Skins Us paramétereit, és ez még hagyján, de az ottani bandáról már van csoportfotó is. (Lehet találgatni, hogy ki kinek felel meg az angol verzióból)

- A csapatban egyaránt fellelhetők amerikai, és kanadai tinédzserek is.
- Baltimore-ban, és azon belül is Marylandben forgatják.
- Nem hagyják ki az angol autentikus elemeket sem, és rábólintottak a: szexre, drogokra, (rock’n’roll)alkoholvedelésre, és az egyéb tabu-feszegető tényezőkre.
- Két évre van leszerződtetve a sorozat.
- A színészek, és az írók is mind ismeretlenek, szóval nem foglalkoztak még tanulmányi szinten a színészettel, és írással.
- 2010 szeptemberében kerül bemutatásra az ún. pilóta epizód.
- Bryan Elsely, és Jamie Brittain az eredeti Skins készítői, is részt vesznek az írói munkálatokban, afféle iránymutatóként.

Ti hogy viszonyultok most ehhez?

Írta: Máté

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése