Pici videó csomag-a bónusz

A fél világ a különféle idő-visszaszámláló beállításán ügyködik, hogy másodpercre pontosan tudja mennyi idő van vissza a Tron: Örökség év végi (December 17.) gigantikus durranásig. Azért gigantikus, mert ahogy a bejegyzést is indítottam a „fél világ” tűkön ülve várja, és azért durranás, mert nem elég, hogy kék lézercsíkkal szegélyezett lasztex szerkóban, és motoron ülve süvítenek benne végig, de ez az egész még három dimenzióban és i-maxben is lesz kiadva. Úgy látszik, ami ilyen nagyon kék, és térhatású azt valamiért jó nagy adag hype veszi körül, és jó izmos sikerrel kecsegtet.

Ennyit szűrtem le a legelső képkockákból, amelyek egy előzetes formájában felkerültek a netre. De mivel wikipédia a barátom, még ezt ki tudom egészíteni hivatalos ismertetővel is:

Sam Flynn (Garret Hedlund), a számítástechnikai-zseni Kevin Flynn (Jeff Bridges) fia, utána néz apja eltűnésének, és egyik pillanatról a másikra ugyanabban a vad, harcos virtuális játékban találja magát, ahol az apja él már huszonöt éve. Kevin bizalmasa révén(Olivia Wilde), apa és fia egy élet-halálra szóló kalandba csöppen, ahol a meghökkentő vizuális világ egyre nagyobb, és rendkívűlibb kihívássá fokozódik.

Valamint, ez egy 1982-es film, alaposan megkésett folytatása lenne, ami akkor csak simán Tron névre hallgatott, csak úgy érdekesség gyanánt közlöm. Disney által prezentált, és engem a tizennégy év felettieknek szánt cuccoknál ijeszteni szokott ez az embléma, de a trailer-mustra, és az információ bővítésnek köszönhetően, már azt is írhatom, hogy várom ezt a filmet. És, Ti is így vagytok ezzel?

Írta: Máté

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése