Pici videó csomag

Mivel, lásson csodát a világ, két videó is jut egy napra. Az egyik, természetesen, a pár napja beígért, teljesen hosszú Eclipse trailer, a másik meg Lady Gaga és Beyoncé közös tevékenykedésének eredménye, azaz a Telephone című számhoz készült klip. Lássuk is őket ebben a sorrendben.

Az Eclipse-hez szeretnék annyit mondani, hogy igazán tehettek volna bele valami olyasmi jelenetet is, ahol megy éppen a harcolósdi, mert így azok, akik nem olvasták a könyvet, és esetleg nem is szeretik a szériát, egész biztos nem fognak kedvet kapni hozzá, mert… eléggé unalmasnak néz ki, így másfél perc alapján. De ez csupán az én véleményem, a Twilight és New Moon esetében, legalább úgy volt a bemutatóval, hogy hűűű, ez baromi állatul néz ki, izgis az egész, nézzük, nézzük. Most nem érzek semmi ilyesmit. De a zene bejön, ami alatta megy.

A Telephone, ha jól tudom, Máté kedvencei közé tartozik Lady Gaga albumán, én bevallom, eddig még egyszer sem hallgattam meg, pedig el is küldte nekem. (Bocsi, Máté). Mostantól azonban, lehet többször is megteszem majd ezt, mert a klip nagyon bejön. Egy óriási katyvasz az egész, de hangulatos katyvasz, ezt el kell ismerni. Plusz, Gaga hozzá a szokásos, beteg stílusát öltözködésileg, amin valahogy mindig jó elámulni néhány másodperc erejéig.

Bebe

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése