Scott Pilgrim vs. The World


This is pretty bad-ass! A film-radaromon immáron Scott Pilgrim vs. The World is számon van tartva, de még mennyire!

Mindannyiótoknak feltűnhetett már-ha nem, akkor most közlöm-,hogy ez egy mozgóképre nyomott képregény adaptáció. És eddig a legeslegötletesebb, amit valaha is láttam: igaz, hogy a cselekvés (pl. verekedés) hangeffektusok filmesítve már nagyon is jól átjönnek, de az ezeket érzékeltető hangutánzó szavak (értsd: kaboom!, whoaa, stb.) feltűntetése a jelenetek alatt, vagy a mozgásvonalak felvillantása, és a képernyő darabolás...aztak...paszta! Tiszta képregénylapozgatós érzetet keltenek, nem?

Sztoriügyileg a komolykodás száműzve lett, teljes egészében, tehát aki nem tud egy jót röhögni az eszement agyatlanságokon, az besavanyodott uborkafej. Nem ám, szimplán kerülje el majdan a továbbiakban:

Minden srác tökéletesen tudatában van annak, hogy a hőn áhított nőstény(Mary-Elizabeth Winstead) megszerzése érdekében sokat kell teperni. Scott Pilgrim (Michael Cera) esetében a "sok" nem kifejezés arra a hatalmas energiabefektetésre, amit igényel egy randevú a Nagy Ő-vel: le kell győznie a leányzó hét, gonosz ex-barátját(Jason Schwartzman, Kieran Culkin, Chris Evans), akiknek gonoszságuk mellett szuperereje is van bónuszba...

Bemutató augusztus 13-án lesz. Ki az aki biztosan elkezdi gyűjtögetni rá azt az ezrest? *gyorsan felemeli a kezét*

Máté

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése