Made in the USA

Nem is olyan régen, és nem is egy messzi-messzi galaxisban, Máté bejegyzésében olvashattatok arról, mennyire furcsának találja az Új Óz-feldolgozást, és mennyire nem csípi, ha nagy kedvenceit nem hagyják békén.

Hát most rajtam a sor. Illetve, ha jól tudom, ő is hasonlóképp vélekedik a témával kapcsolatban, node… nem annyira klasszikus, nem mese, mely a világon gyerekek millióinak kedvence…
Hanem Skins.
Melynek most már egészen biztos jön az amerikai verziója, már ha hihetek a Sorozatjunkie ma délelőtti bejegyzésének. És miért ne hinnék? Az MTV fogja sugározni bla bla, idéznék egy kicsit: meztelenség és profanitás nélkül.
Vagyis… fordítsuk le. Jön egy amerikai Skins, amiben gyanítom egy fia Skins-feeling nem lesz, mivel nem hiszem, hogy az amcsik olyan nagyon csipáznák a „be vagyunk állva egész nap, életünk a parti” életmódot, plusz az időnként felbukkanó szexuális témák sem épp a kedvenceik, ha tinisorozatról van szó… mi marad hát? Fiatalok (bár erősen gyanítom, hogy a Gossip Girlhöz, 90210-hez és a többihez hasonlóan itt is huszonévesekkel próbálnak tizenéves karaktereket életre kelteni majd), esetleg kis laza ivászat (ahol egy-két sör után úgy gondolják már teljesen részegek, és másnap rettenetesen megbánják tettüket), és gyanítom, kapunk valami nagyvárost, a helyes angliai hangulat helyett.
Ne már emberek. Most komolyan. Ti el tudtok képzelni egy amerikai Chris-t, Sidet, vagy a harmadik évad Pandoráját is akár? Én kurv… nagyon nem.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése