Heti ajánlat

Egyikőtök óhajtott amolyan heti premier plánét, ahol közöljük az éppen „helló!”-t mondó filmes alkotásokat jelezzük, pontosabban ajánljuk. Ezt a kívánságot örömmel parancsnak vettem, főleg, hogy egy ilyesmi rovat már amúgy is a tervek között szerepelt.


2012.
Eredeti cím: 2012
Bemutató (USA): 2009. november 13. (Figyelitek, hogy kivételesen nálunk előbb kerül rá sor!)
Műfaj: kaland, sci-fi, thiller
Rendező: Roland Emmerich
Főszereplők: John Cusack, Amanda Peet, Chiwetel Ejiofor, Danny Glover, Thandie Newton, Oliver Pratt, Thomas McCarthy, Woody Harrelson
Filmstúdió: Columbia Pictures

Nem, ez nem egy film dátuma, amit tévesen begépeltem ide, hanem a film címe. Néhányan eljátszadoztak a gondolattal, hogy „Mi lenne, ha…”, és mintegy mellékesen a gondolatot tett követte, és lőn a film formátum.
Szóval, mi lenne, ha az ősi maja jóslat- amiről egész biztosan hallottatok már néhányan-, beteljesülne, és bekövetkezne az apokalipszis, magyarosabban a világvége a címbéli évszámkor. Erre a kérdésre mutatja be roppant monumentálisan, és látványosan a választ a 2012. Stílusosabban jött volna ki- szó szerint-, ha 2012. november 12-én kerül a mozikba, de ki tudja, meglehet, hogy a készítők közül néhányan valóban hisznek a film lényegét adó jövendölésben, és valljuk be, jó nagy pofára esés lenne pénzügyi nyereség szintjén, ha még a premier bemutatása előtt K.O. lenne a világmindenségnek.

Bebe posztolt anno egy trailert, amit, aki még nem tette volna meg, vagy csak szívesen nézné újra itt megteheti. Erre a hétre, ha moziba mennétek tuti tipp gyanánt ezt ajánljuk, de választhattok még az alábbi új filmek közül:

Tiszta napfény (Sunshine Cleaning)- a letöltési listára abszolút felvevős.
A Próféta (The Prophet)- egy fridzsider sem hagyhatna hidegebben, ha keresztül mennék rajta.
Don Quijote szamarancsa (Donkey Xote)- gagyi C kategóriás animációs rajzfilmnek tünedezik, főleg, hogy a szamár szakasztott mása a Shrekes verziónak.

2 megjegyzés:

diri 2009. november 8. 6:14  

huhú, erre megyek :D még nyáron eldöntöttem, mert nekem tetszenek ezek a katasztrófafilmes-világvéges dolgok :P

Máté 2009. november 9. 8:40  

Mi is már jó előre eldöntöttük. Nem kellett sokat habozni, az már biztos. :D

Megjegyzés küldése