A tökéletes ajándék

Legalábbis ezzel a felkiáltással reklámozza a The Beatles Rockband nevezetű játékot így karácsony előtt, a hivatalos oldal. Tökéletes, persze, már, ha az embernek van pénze beruházni rá, meg a speckó gitárokra, meg dobra, esetleg szükség esetén egy X-box 360-ra vagy Wii-re, hogy tudja játszani a játékot. Annyi biztos, hogy az én Jézuskám szívbajt is kapna, ha ilyen szerepelne a neki szánt levélen.
Viszont... van valami, ami miatt mégis megérné beruházni rá. Részben az is, hogy nagyon régóta szeretnék már valami ilyesmi játékot, bár egy Guitar Hero is tökéletesen megfelelne, rugalmas vagyok, ha ilyesmiről van szó, de nem lehet szó nélkül elmenni a játék intrója mellett. A rendezést a Gorillaz jó néhány klipjéért is felelős, Pete Candeland „követte el”, az animáció pedig Robert Valley munkája.
Mindamelett, hogy nagyon mutatós lett a két és fél perces klipecske, tökéletesen bemutatja azt is, hogyan jutott el a banda a liverpooli kluboktól a világhírig, közben persze, örökzöld Beatles-slágereket hallgathatunk. Különösen hálás vagyok, amiért az egyik személyes kedvencem, a Here comes the sun-t is beletették.
No... merre van az a karácsonyi ajándéklista?

Bebe

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése