Jön: Perzsia hercege-az idő homokja

Talán még élénken, vagy halványulva, esetleg egyáltalán még él bennetek egy nyári posztunk emléke, amikor poszterekkel találkozhattatok a terítéken a Perzsia Hercege ezúttal nem könyves, hanem számítógépes adaptációhoz.

Meg van? Szóval, most itt az előzetes is, ami már gyanítom, hogy a magyar nagyvászonra is ki lett öntve, mert szinkronos változatban elérhető az origo oldalán. Nálunk "csak" eredetiben, de mentségként szolgáljon, hogy HD-minőség, és az amúgyis szexuális "meg-kell-menteni" perzsa hercegnő akcentussal, még szexuálisabb. A nőneműekhez tartozó látogatóink meg Jake Gyllenhall felturbózott harciteste után csorgathatják a nyálukat, igaz eredetiben szerintem neki is jobb a hangszíne.

Történetileg semmi nagy vasziszdaszt nem tartogat számunkra, szimpla kalandfilm, szimpla, kiszámítható fordulatokkal, no és persze a távol-keleties filmek elengedhetetlen kellékével, tengernyi homokkal. De ha a látvány ilyen precízen van kimunkálva, hát csak annyit tudok odaböffenteni, hogy "who cares?". Remélem ide is dukálni fog a 3D.

Tehát, tessék feljegyezni: 2010. Május 27.-a dátum; Az idő homokja-az alcím.
Az utóbbi annyira nem fontos, csak a tájékoztatás végett.

Máté

2 megjegyzés:

Unknown 2009. november 8. 7:30  

úúú még messze van nagyon. Gyllenhaal mellett azért érdemes Gemma Arterton-ra is figyelni, szerintem tehetséges színésznő!

Máté 2009. november 9. 8:42  

Gemma Arterton kellően dögös ahhoz, hogy Én figyeljek rá, légy nyugodt. XD

Megjegyzés küldése