Előzeteső

A hét kész Mikulás puttonyi előzetest, sőt mi több, posztert hozott. Ezeknek a bejelentése mostanában elmaradozott, szóval ezzel a poszttal aktívan azon leszek, hogy behozzam a lemaradást. Szóval, essünk is neki, vegyük csak sorra a 2010-es filmszemle kirakósának első darabjait:

THE BOUNTY HUNTER
Ez csak munka, semmi személyeskedés. Na jó, egy kicsit talán mégis…”- gondolta a fejvadász, majd munkájából adódóan értelemszerűen elindult, hogy levadássza az ex-feleségét. Rövidre vágva ennyiből állna ez a műfaját tekintve romantikus- megkockáztatom azt a kijelentést, hogy akció-, vígjáték. Gerard Butler, és Jennifer Aniston az aktuális páros. Külön-külön bírom őket, tehát ha együtt mutatkoznak a vásznon abból olyan rossz nem sülhet ki.








SHREK FOREVER AFTER

Negyedik a sorban. Elvileg az utolsó is egyben, de hogy gyakorlatban mi lesz, az már csakis a jövő, vagy inkább a bevétel zenéje.
Míg az első három részben a zöld ogre szocializálódásának lehettünk szem, és fültanúi- szerelem, házasság, gyerkőcök-, most jön a váltás, hiszen a családalapítást már nem igen lehetett tovább ragozni. Shrek egy alternatív valóságba kerül, ahol megtapasztalhatja, hogy milyen lenne a jelen, ha Ő nem játszott volna szerepet az események alakulásában.







THE RUNAWAYS

Joan Jett imádja a rock’n’rollt, ezt mindig is tudtuk, és remélhetőleg az énekesként való kezdő szárnypróbálgatásait bemutató film iránt is hasonlóképpen fog érezni.
Annak, akit tisztába kell tenni: Joan Jett egy híres-nevezetes rock sztár volt a hetvenes évek közepén, a Runawaysre keresztelt együttesben, amely az első sikeres lánybanda a történelemben! (A feministák már meg is vannak nyerve.) Így már a film címe is érthető. Ja, és neki köszönhetjük a huszadik század egyik halhatatlan rock számát is, amire már az első mondatban utaltam, az „I Love Rock’n’Roll-t”.
Az imént említett nőstény rocker alakítója Kristen Stewart, és a másik Alkonyat ságás ifjonc színésznő, Dakota Fanning miatt is a felkapottságot már érezheti is a film a zsebében.



VALENTINE DAY
Aki még emlékszik, és aki nem, de erről még Ősz elején volt szó, nem is fejteném ki a lényegét, egyrészt azért, mert a cím és a trailer együttvéve mindent elmond, másrészt meg azért, mert korábban már megtettem.








A traileres poszter- vagy poszteres trailer?-, blokk most itt lezárult, de csak erre a bejegyzésre, és nem is véglegesen. Lehet pötyögni a hozzászólásokat, ki mire venné meg már most szívesen a mozijegyet, ha kapható lenne?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése