Másodszor is vasba öntve

A legeslegkedvencebb szuperhősöm Vasember, mert laza és lúzer egyszerre, a nőket, és a rosszfiúkat is tökösen letarolja, olyan szövege van, hogy már szinte vág, egyszóval arc a fazon. Bár olvastam valahol, hogy Robert Downey Jr. jócskán hozzátett a karakterhez, de a végeredmény a lényeg, vagyis az, hogy másodjára ölti magára a vasszerkót, aminek bizonyítékaként itt a poszter is.

Bennfentes kulisszatitkokkal együtt a sztorit illetően, Scarlett Johannson vörösbe borulva jön, mint Fekete Özvegy, aki egy orosz szuper jó, és szuper titkos kémnő. Sajna nem Ő lesz a legyőzendő fél, pedig úgy, de úgy örültem volna egy „egy ágyban az ellenséggel” scene-nek, ami után Vasember ráébred, hogy az Ő Aranybulája nem is olyan ártatlan szendeség, amilyennek elsőre hitte, hanem egy vérbeli badgirl, ezért is van vörös haja.

Az ellenség, akivel kétlem, hogy lenne lepedőgyűrés, hiszen a vasszerkezet nem melegedett annyira túl, az Mickey Rourke lesz Whiplash szerepében, a másik, mert igen kettő lesz egyszerre, hogy mégse legyen olyan könnyű dolga Tony Starknak, Sam Rockwell Hammer megformálójaként. Most úgy teszek, mintha tudnám, hogy kik ezek, pedig nem, szóval 2010-es dátum ide, 2010-es dátum oda, jöhetne már a trailer is. De oké, ne legyünk telhetetlenek.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése