Ha négy másodperc rádöbbent az idő múlására


Velem ez is megesett. A Harry Potter és a halál ereklyéiből nagyjából négy másodperc kiszivárgott a világhálóra, amikor is bevillant, hogy 2001-ben indult, és hamarosan már azt is mondhatom, hogy 2011-ben zárult. És olyan fura lesz nélküle, úgy értem a gyerek, sőt még a kamaszkorom legjobban várt mozifilmjei között mindig befigyelt, és gondoljatok bele- ezt a HP fanatikusoknak címzem-, úgy jöttök ki a moziból majd, hogy „Jó, majd a következőben…ja, hogy nincs is következő”. Ezt annyira nem tudom elképzelni. Na, rajongói csöpögés berekesztve.

Mert még megjelent két, hát úgy is mondhatjuk akár, hogy hivatalos fotó is a hetes részből, annak is az első feléből. Igen, kettészedik, de ezt már mindenki tudja, szerintem. És aki nem, az se lepődött meg hú de nagyon, mi? Ekkora kultuszképződés után várható volt.

És ezt a szívást, mire megírtam ezt a posztot, a Warner Bros. már gondoskodott is a jogok levédetéséről, aktív szeretés van irányukba. Akkor csak képek. Indulhat is a tippelés, vajon melyik, melyik jelenetből származhat.
Máté

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése