110 hős

A buddytv.com létrehozott egy „110 Hősök karakter, akiről tudnod kell” listát, ahol a sorozat ennyi szereplőjéről tudhatjuk meg a legalapvetőbb információkat. Bevallom, én eleinte azt hittem, rosszul látok, és az a 110 csak 10 akar lenni, de nem, tényleg ennyi szereplőről van szó. El sem hinné az ember, hogy ennyien megfordultak a Hősök háza táján. De mégis. Bizonyítéknak itt van ez a lista. Ízelítőnek, hogy pontosan mit is tudhattok meg a hősökről és hősnőkről, hoztam két ismertetőt, az egyik, természetesen Máténak, Claire Bennet, a másik meg Mafla úr, mert azért mégiscsak a Bebe írja a cikket, és nyilván a saját kedvencét is megemlíti. (És mert bevallja, hogy lusta angol cikkeket fordítani, és a másik kedvence Adam Monroe, akiről talán a legtöbb dolgot írták...paff.)

Claire Bennet
Képesség: Gyors sejtregenerálódás
Évad: Összes
„Mentsd meg a pomponlányt, mentsd meg a világot!” Nathan Petrelli és Meredith Gordon lánya, két szuperképességű ember gyerekeként, nem csoda, ha Claire spontán meggyógyít a testén bármiféle sérülést másodperceken belül.
A pomponlányból lett ügynök nem szeretne mást, csak egy normális életet. Sajnos, a sorsa úgy tűnik, összekapcsolódik az egész világ sorsával. Mindig szeretne hasznos segítség lenni a harcokban azok ellen, akik rosszul bánnak a szuperképességűekkel, ám ugyanakkor rendszeresen vívja saját harcait is nevelőapjával, Noahval.

Mafla úr
Képesség: Aranyosság
Évad: Összes
Mafla úr az a kiskutya, aki a Bennet család tulajdonában áll, leginkább rajongó „anyukája” Sandra Bennetében.

Fontos szereplők. Annyira nem fontos szereplők, akiknek az arca már elhalványult az évadok során, de jó visszaemlékezni rájuk. Hősök fanatikusok, a teljes listáért kattanjatok ide.

1 megjegyzés:

matt 2009. április 7. 9:36  

dedurva ez a 110. *.*
"Képesség: Aranyosság"
ezen mekkorát röhögtem. xDD

Megjegyzés küldése