Back to the 80's

Úgy látszik míg a filmek terén nem állnak meg addig, míg legalább 11351217 zenés-táncos elemekkel vegyített tinifilmet nem csinálnak, addig a sorozatoknál hódít a remake.
Aki esetleg nem tudja mi az a remake, annak most lámpát gyújtok a fejében. Szóval a nagyfejesek éppen kreativitás hiányán vannak, új ötlet nukú, de ugye a showbiznisznek mennie kell, valami újdonsággal mindig elő kell rukkolni, akár egy pornósztárnak, aki hírnévre vágyik. Ekkor veszik elő, és fújják le több tíz év vastag porát a régi korok kasszasikerrel rendelkező sorozatairól, modernizálják egy kicsit a retros elemeket, plusz hozzácsapnak egy új szereplő gárdát, és party time!
Ebben az időszakban a 90210-en volt a sor, de tervbe van véve a Melrose Place 21.századi köntösben.
Most viszont egy fordított dolognak lehetünk tanúi, ugyanis a Gossip Girl spin off egy időutazás lesz a 80as évek Los Angelesébe.
Sokan feleslegesenek tartják a sorozatot, főleg most, hogy pletyka cica színvonala rohamosan csökken, bár szerintem ettől eltekintve még sülhetnek ki belőle jó dolgok, azonkívül, hogy Brittanny Snow a főszereplő.
De abban is igazat adok, hogy egy teljesen új sorozat indítása helyett elég lenne kicsit gatyába rázni a GG-t, de mivel gondolom az nem hozna plusz pár millió dollárt, ezért indították el ezt az új sorozatot, ahol a fiatal Lily Van Deer Woodsen (ez esetben Lily Rhodes), és a lázongó rocksztár Rufus Humphrey a főszereplő.
Most hoztam nektek egy plakátot, mely az első részhez készült, ami Május 11-én fog nap világot látni.
Azt hiszem a Harry Potter 6 része után erre vagyok a leginkább kíváncsi.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése