College (2008)

Sör, cici. Több sör, több cici. Valahogy így lehetne érzékeltetni a "College" cselekményét, ha nagyon röviden szeretnénk rá sort keríteni. A filmes nagyágyúk ismét bebizonyították, hogy a főiskolás évek kollégium-szerű környezetével igenis lehet egy olyan filmet alkotni, ami egyszerre vad, vicces, alkohollal átitatott, és dögös.
Most vagyok annál az esetnél, hogy bár a történet a lehető legszimplább, az elején lehet sejteni a végét, de mindezek ellenére élveztem, hiszen valljuk be a kliséket is össze lehet úgy rakosgatni, hogy valami jó dolog süljön ki belőle, csak ügyesen kell velük bánni.


Tehát adott egy júzer srác, meg még egy, valamint egy nagyon júzer. Ők hárman nagy barátok, és mikor az egyiket ejti a barátnője, merthogy ő egy partiarcra vágyik, akivel az élet nem maga a Nagy Ásítás, a srácok elhatározzák egy haverjuk tanácsára, hogy bumm neki kis gimnazistaként meghódítják a főiskolások buliövezetét, mennek, látnak, piálnak, és becsajoznak.
Igenám, de ha hirtelen minden sikerülne nekik, akkor nem lenne sztori, maximum 10 perces, az meg ugye nem jó, ezért a terveik megvalósítását eltolták a film végére hepiend gyanánt, és helyette a nyakukba akasztották az ottani helyi menő csávókat. És ezután jön jó egy óra sör, cici, sör , cici, buli, parti hátán rész, miközben a két kis csapat egymást szívatja. Tényleg nem egy nagy vaszizdasz. Nincs benne se zene, se tánc, szuperképességek meg aztán végképp nem, így aki ilyen hiú reményeket táplál az le se töltse. Egy kanbulis csajozós film, semmi több, viszont tudjátok mit? Én tök sokat röhögtem rajta. És nem azért mert olyan szánalmasan sz*bíp*r, hanem mert jó.
10/7-et simán megérdemel nálam ez a film, mégha a világot nem is váltotta meg, de azért engem megnyert magának.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése