Courtney 'Cougar' Cox



Mindenki Monicája horogra akadt- már megint-, a sorozat patakban. Esetleges összekavarások mellőzése végett gyorsan leszögezném, hogy nem a Mónika Showból ismert Maunikáró' írogatok nektek, hanem a Jóbarátokbeliről, jó?

Egy-néhány éve számító kis kígyóként szerepelt egy évadig a Dirt című hetilap főszerkesztőjeként, amit nem mellesleg már leadott a viasat is, és akármennyire is szimpatizált vele a nép, cancel lett a mese vége.

Szóval, Courtney Cox visszatért a szitkomos dzsumbujba, a Cougar című ABC sorozat főszereplőnőjeként. Egy valóságos pasifalót alakít, és nagyon reménykedik abban, hogy vevők lesznek rá, mert ez az eddigi legkedvencebb karaktere, akit valaha eljátszott.

Szeptember 23-a a startolás időpontja, nem csoda, hogy vannak promóciós fotók, meg egy kis ízelítő videó, amit a youtube kedvesen "nem-elérhetővé" tett. Tehát csak promoképek.

Courtney tud, ez nem kérdés, de azért arra kíváncsi vagyok, hogy az Ő hátára pakolva akarják eladni az egészet, vagy azért kellő hangsúlyt fektetnek a többi szereplőre is. Jó lenne, ha az utóbbi képletet használnák, mert lehet akármilyen übergenious egy színész/nő, önmagában egy sorozat működtetéséhez nem elég.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése