MTV VIDEO MUSIC AWARDS 2009

"We going to the VMA's tonight!"
Az MTV, nem a magyar, hanem a zenecsatorna, szépen fogta magát, és ma estére beiktatta a 2009-es MTV Video Music Awardsot. Természetesen kész promóciós cunamival készültek, szóval ez nem egy derült égből dolog, csak eddig valahogy mi még nem cikkeztünk róla. Eddig.



Kezdetnek beteszem ide a mai populáris előadók közreműködésével készült remekbe vágott klippet, ahol a Cobra Starship Leighton Meesterrel, Taylor Swift, Katy Perry, Ne-Yo, és Russell Brand alaposan kieresztik a hangjukat, amolyan West Side Story mintájára.

Mozgóképek utána pedig íme a hivatalos adatok, mely szerint:
- 2009. Szeptember 13.-án, az-az Vasárnap, amerikai időszámítás szerint este kilenc órakor veszi kezdetét a látványos show.
- A helyszín a Nagy Alma, a.k.a. New York.
- Kanye West, Jay-Z, Lady Gaga, Janet Jackson, Beyoncé, Green Day, Pink, Taylor Swift, Muse, Wale, Jonas Brothers-, Ők azok, akik mind-mind az este hangulatáról fognak gondoskodni egy-egy fellépés formájában. És alap az is, hogy a celebritások aprja-nagyja is meg fog jelenni eme eseményen.
- Aki élőben akarja követni a vörösszőnyeges bevonulást, annak a rendelkezésére áll egy jó kis kapcsolódás, már az is tök érdekes, hogy még az előkészületekbe is belekukkanthattok, ezzel megismerve New York egy kis szeletét, és, hogy minden második autó egy taxi, ugye Lekszibusz?:D

Most pedig vissza a videószférába, hiszen az idei VMA egy megemlékezés is lesz az idén nyáron elhúnyt Michael Jackson pop királyról, egy megható, és varázslatos promócióval "közölték" ezt a tényt az emberekkel. Avagy sosem tudhatod, mikor esik egy fehér kesztyű az égből egyenesen az orrod elé.




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése