Így jártam anyátokkal-5x01

Nem éreztem benne az újítás varázsát, csak amolyan évadsűrűjében vagyunk, és mosolyogtatva haladunk varázsport. Ez nem feltétlenül rossz, az alap lécet simán súrolta a poénadaggal, és a húsz perc kikapcsolással, de mégis. Az ötödik év után itt lenne az ideje bizonyos dolgoknak. Illetve egy bizonyos dolognak, vagy úgy szebb, hogy egy bizonyos valakinek.



Yep, anyucira célozgattam itt szép indiszkréten, akiről az egész sorozatnak kéne, hogy szóljon, ami félig-meddig teljesítve van, de valahogy mégse.


Megint bekövetkezett, hogy olyan irányba csűrték-csavarták a szálakat, hogy még jobban elodázzák a "srácok" drága anyukájának a színre léptetését, de se gáz, kezdünk beletörődni, igaz?



Barney, és Robin kapcsolatát sikerült igazán egyedire kivitelezni, csakis egyvalakinek hazudnak, az pedig nem más, mint önmaguk, közben meg röhögnek a markukba. Egyszer még nagyot fog koppanni az álluk. Az enyém azonban nem, mert fülig ér a szám, hiába örülök annak, hogy valóban összejöttek, még akkoris, ha ezzel még nincsenek tisztában.

10/7- nem rengetett meg semmit, se eget, se földet, de még egy árva kavicsot se, de még a legnagyobb rosszindulatal se mondhatom rá, hogy ejj, de nem volt jó ez.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése