Britney Spears-3

Az úgy történt, hogy Britney Spears még mindig kész magához venni egy nagyobbacska pénz összeget, viszont egy teljesen új albumot majd hülye lesz elkészíteni, elég egy új sekélyes single is, meg egy "best of" válogatás is.

Az imént említett "sekélyes single" a "3" nevezetű dal, amihez kijött a klipp is. Hát, nem tököltek vele valami sokat. Kreativitás híján előszedték a gigantikus fehér hátteret, és valahonnan szalasztottak egy profi táncbrigádot is, azt bele a turmixgépbe. Ja, és hogy lássuk Britt a csúcsig bokszolta magát ezért az izgatóan forró testért, a ruházkodásra se költöttek sokat. Na, de most mindenféle irónia nélkül, Britney komolyan összekapta magát, és igazán jól fest minden szögből.
Habár asszem a fantáziatlanságért nem kell feljegyezni egy fekete pontot, mert ha figyelembe vesszük a témát, és adtak volna valami történet keretet a dolognak, hát erősen 18-as karikáért kiáltana a videó, méghozzá pirosért.

És Ti, hányszor húznátok meg Britneyt? Egyszer, kétszer, vagy háromszor?

1 megjegyzés:

Helga 2009. november 13. 8:07  

Őszintén szólva, nem tudom, hogy ki írta ezt a bejegyzést, de feltételezem, hogy Máté.

"nagyobbacska pénz összeget, viszont egy teljesen új albumot majd hülye lesz elkészíteni, elég egy új sekélyes single is, meg egy "best of" válogatás is."

Nem szeretnélek megbántani, de mi az, hogy elég egy válogatásalbum is... Tudod, hogy miért fog kijönni? Szerintem nem. Vagy nem akartad egy kicsit jobb színben feltűntetni őt. Tudod, Britney Spears olyan előadó, aki már 10 éve van a csúcson, és ezért kiadnak egy best of albumot. Na, ehhez mit szólsz? És szerinted még is ki a fene csinálná azt meg, hogy kislemez nélkül jönne ki egy album... Tippelhetek? Szerintem senki. Manapság Britney a legkeményebben dolgozó előadóművész, csak nézz meg pár "The Circus Starring Britney Spears" videót a youtube-on. Tudod, könnyá pofázni úgy, ha azt se tudod, valójában mi az igazság.

Megjegyzés küldése