kérdezzünk hülyét!

Ezek tényleg addig ütök a vasat, amíg meleg. Sőt az Alkonyat "vasa" egyenesen tűzforró mostanában, hát gyerünk, használjuk ki!

Még az új hold is újdonságnak számít, de azért közszemlére tették a harmadik rész hivatalos logóját. Lehetséges, hogy telepatikus úton eljuttattuk Bebével a kívánságunkat valamilyen csoda folytán, és az eclipse színvilága enyhén fakított, sötét lesz- az ezüstös hatásból erre következtetek-, se nem monoklis kékes-zöld, és a meleg barnaságot is hanyagolni fogják. Bár tulajdonképpen ez utóbbi nekem tetszik, szóval Én azt se bánom nagyon, ha megmarad.

És, ha már itt tartunk, kérdezz hülyét rovatunk indul: Nektek melyik hozzáadott "mesterséges színezék" jött be eddig a twilight filmek során? És a későbbiekben melyiket használnátok, ha kreatív szaktechnikusok lennétek?
Kreatív szaktechnikus...jól hangzik, de amúgy ilyen nincs, asszem.

1 megjegyzés:

Unknown 2009. november 15. 10:33  

sikerült annyira hülyét kérdezni, hogy először fel se fogtam! meglepő, hogy elég populáris a téma és nincs 800 hozzászólás. egyébként mindegyik logó jó, talán a new moon-os az, ami kicsit szimpatikusabb talán mert a színvilág a vérfarkasokat is jelképezheti. persze az is lehet, hogy ez csak én látom bele. egyébként neeee adjátok már el az ashley-es oldalt! az az egyik legjobb magyar oldal és hagyjátok rossz kezekbe kerülni! grrrrrr :D

Megjegyzés küldése