Szülinapos Halloween

Mi mindig is azon a véleményen voltunk, hogy globalizációs folyamatok rossz hatása ide, globalizációs folyamatok rossz hatása oda, de ha már úgyis annyi mindenben vagyunk az USA silány másolata média szempontjából, akkor a Halloween átvétele már igazán nem oszt, nem szoroz. Pedig alighanem a Karácsony után következne az ünnepi toplistánk élén, annyi jó pofa dolog van benne. Mégse sikerült összehozni. De, Mi erről is megemlékezünk, mert szeressük, meg amúgy is passzolnak ide ezek a Beastly-s still képek, amikkel tarkítjuk a bejegyzést, és van még okunk az ünneplésre, amúgyis.

A Gportálos verzió- legnagyobb megrökönyödéssel konstatáltam tegnap-, letörlődött, mivel nem fizettünk, hát ezért most megfizettünk. De! Nem változtat azon a tényen, hogy a Média Bomba, mint létező fogalom immáron 1 éve fenn áll.

Hú, most megvolt a kellő hatásszünet is, de az az igazság, hogy nem nagyon tudjuk, hogy a puszta közlésen kívül mit írhatnánk még le, pedig kellene még nagyon valami, hisz ez nagy szó. Levezethetnénk valami nyers, és letisztult statisztikát az elmúlt időszakról, és elrebeghetnénk egy-egy köszönömöt, hogy mekkora látogatói rekordok dőltek meg. Csak az a bökkenő, hogy a blogspot ilyen mezei szolgáltató, és statisztikával még nem találkoztunk.

Azt persze tudjuk, hogy jó páran léptetek/léptek fel a blogra, aminek iszonyatosan örülünk, mert bár a kritika szösszenetek gyártását azért kezdtük el, mert egyszerű, mint az egyszer egy, szeretjük az írásnak minden formáját, beleértve ezt is, de jó tudni, hogy nem csak magunk szórakoztatására írkálunk.
Sose voltunk, és van egy olyan sanda gyanúnk, hogy nem is leszünk művészies profizmussal felépített blog, de nem is ez volt a cél. A vélemény nyilvánításhoz, amit kikiálthatunk mozgatórugónak, tartottuk magunkat, szerintünk talán túlságosan is. (?) A későbbiekben ez nem hisszük, hogy változni fog.
Titokban abban is reménykedünk, hogy egy év után még mindig nincs elegetek a bombából, és hősiesen tűrve a felsorolt mellékhatásokat néhányszor benéztek ide, ehhez az öreg, kivénhedt ismerősötökhöz. (XD)

Noha máglyarakás felállításához elegendő vadonatúj ötletünk lenne, azt már nem mondhatjuk el magunkról, hogy időnk, mint a tenger, sőt talán még egy pocsolya sem gyűlne össze belőle. Így a megvalósításra vagy sosem fog sor kerülni, vagy várat majd magára. De ha van valami kérésetek, kívánságotok, óhaj, sóhaj- mindegy minek nevezzük-, aminek a megvalósítása nem lenne számunkra lehetetlen, és totál oda, meg vissza lennétek tőle, bátran ragadjatok klaviatúrát, és írjatok! Fogékonyak vagyunk az újra, szóval csak nyugodtan.

Nos, a mondandónk végére érkeztünk volna? Bezony. Annyi még utóiratnak hátramaradt, hogy az utolsó három napra aktív- parti arcoskodás-, avagy passzív- gép előtt tunyulás-, kellemes pihenést kívánunk!
Bebe, Máté

4 megjegyzés:

lexie 2009. október 30. 4:04  

Boldog szülinapot MEDIABOMB (öreg blog nem vén blog :D), és boldog helovínt is :]
Remélem még sok-sok szülinapot ünnepelhet a jővőben a blog! Én imádlak titeket, és persze tudom, hogy ti is engem. :P :D
Még több érdekes posztot, még több sikert, és még több bombát kívánok <3

karamellás milka. 2009. október 30. 4:05  

Boldog szülinapot!! :)
u.i.: ja és magamnak is :""D (egó keresése.. bipbipbipbipbipbipbip. egó megtalálva) :D
Lili

Petii 2009. október 30. 6:31  

boldog szülinapot a lapnak!
nagyonsokszor fel szoktam jönni, ált ez az első 10 lapban benne van, amikor feljövök a netre:D
Szerintem nem kell semmi, így is tökéletes a lap bár filmajánló lehetne havonta legalább egyszer :D csakennyi.

lollie 2009. október 30. 11:44  

B.SZ.M.B! << ez egy nagyon furmányos rövidítés, csak :D
xoxo

helovin

Megjegyzés küldése