reszkess pletykacica?

Önzők (Mean Girls), pletykások (Gossip Girl), és hazudósok (Pretty Little Liar). A gimis monarchiák uralkodónőinek tulajdonságait magukban hordják az ilyen típusú sorozatcímek, nem? Bár, gondolom, a Pretty Little Liarről még senki sem hallott. Méghozzá azért, mert most készül.


Az ABC Family csatorna tervei között szerepel ez a project. Sara Shepard számomra noname írónő tollából keletkezett regényen alapul. Qeen B helyett pediglen Qeen A-t húz elő a zsákból, a főszereplő elit csirkét ugyanis Alisonnak hívják, és egy szívtelen biccs. És igazából nem is fog olyan sokat szerepelni, á lá Született Feleségek, gyanítom, hogy az első részben már életét veszti. Mivel a helyzet a következő: Alison négy barátnője köré csoportosulnak majd az események, akik úgy kerülnek kapcsolatba egymással, hogy a lány gúnyoros sms-ekkel bombázza őket, amelyekben a lányok legféltettebb titkaira célozgat. És a csavar: az sms-ek még az után is folytatódnak, miután megtalálják Alison holttestét.

Meg kell, hogy mondjam ez bitang jól hangzik. Főleg, hogy Lucy Hale már be is lett castingolva, sőt mi több, a cancelre ítélt TBL-ből is fognak a hírek szerint csemegézni.
Az ABC-től egyetlenegy tinisorozatot teszteltem le- Secret Life of An American Teenager-, ott eléggé ki voltak élezve a dolgok a tanítóicélzatra, meg az amcsik prűdségére, merem remélni, hogy ilyen okok miatt nem válik élvezhetetlenné a széria. Meg a könyvre, ami alapot szolgáltat, arra se mondhatunk semmit, nem tudjuk milyen, de így rövid ismertetőként tetszetős. Sok minden múlik a megvalósításon, szóval azt javaslom: szorítsunk.

És jöhetnek a kommentárok is, csak bátran, nektek is felcsillant erre a mocsokra a szemetek, vagy köszönitek, bőven elég (vagy volt) a Gossip Girl?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése