Vampire Diaries-1x05, 1x06

A nézettségi adatok nekem sose számítottak olyan értelemben, hogy nézzem-e tovább az adott sorozatot, avagy ne. Egy szériát felőlem nézhet az egész világ szőröstül-bőrüstül, de ha nekem nem tetszik, akkor az nem tetszik, ponty. Akarom mondani pont. Totál kockás, hogy most egy millával magasabb az index, vagy alacsonyabb. De azért a ruhához hasonlatos, szóval jobb, ha tisztában van az ember. A nyers adathalmaz szerint 3,9 millióan tapadtak a képernyők elé a Vampire Diaries hatodik epizódja alatt, ami azért jó, mert közös véleményen vagyok az amcsikkal: a VD határozottan, Barney style-ban mondva: awsome.



Megkezdődött, amire számítottam, vagyis helyesebben szólva csak amiben reménykedtem, a lassabb, de biztos léptek felfelé az emelkedőn. Jól telinyomták nekünk redbullal a forgatókönyveket, ezért is pöröghetnek olyan gyorsan, néhol már meglepően az események. Úgy néz ki, be akarták magukat biztosítani az egy hetes szünet ellen, hogy a rövid pihenő után, a nézők túlnyomó része továbbra is kövesse a Mystic Falls-beli vámpír drámát.



Nagyon ügyesen manővereznek a szálakkal, az ötödik rész után sejtettem, hogy Vickynek a sorsa milyen formában pecsételődött meg, hiszen Damon már épp eleget lakmározott belőle, és azt is tudtuk, hogy állandó szereplőről van szó, így ki van csukva, hogy csak úgy távozzon az élők sorából. Hangsúlyozom, csak úgy. Okésan megoldották.
A jövőre nézve bízom abban, hogy erről a szintről már nem lesz lejjebb, csak feljebb, bár a CW-nek azon képességét figyelembevéve, hogy remekül ért ahhoz, hogy valahogyan csak elcsesszen egy sorozatot, affelől sincsenek kétségeim, hogy ez hosszú, tartós ideig lesz. Mindenesetre viszont van bőven megválaszolatlan kérdés sok területen, azzal el tudnak piszmogni egy darabig, aggodalomra még nincs okunk, azt hiszem.
De 10/8-at nyugodt lélekkel adományozok, hiszen rengeteget fejlődött, a kezdeti hibákat, a ködgépet például szemetesbe vágták, meg javítgattak is itt-ott.

Na tehát, ott tartok amúgy, hogy ez a sorozat egészen belopta magát a szívembe, és egyúttal fel szeretnék tenni egy kérdést is ezzel kapcsolatban: Mennyire boldogítana, esetleg szomorítana, ha egy meglepetés személlyel, aki nem, nem Bebe, a bomba mellé nyitnék egy rajongói oldalt a szériának? Várom a véleményező kommentárokat akár ebben a témában, akár az elmúlt VD részekről.


1 megjegyzés:

Desmond Wallace 2009. október 18. 8:55  

A nézettségre nem lehet panasz, mivel még nőtt is az előző részhez képest. A CW-n meg ezek a számok igazán jónak számítanak.
Még nem megy szünetre a sorozat. Jövő héten lesz új rész. Az imdb ebben téved.

Megjegyzés küldése