Belehúz a Disney Channel

Úgy tűnik, a jövő év valami egészen fantörpikus lesz minden Disney Channel rajongónak. Ide beleszámítom magunkat is, mert másképp most nem is írnék arról, mennyi minden finomságot tartogat nekünk Mickey egér és kis csapata.

Először is, Hannah Montana negyedik évadot. Igaz, eleinte folytak a viták arról, hogy Miley Cyrus vajon bevállal-e még egy évadot a világszerte hatalmas sikereket elérő sorozatból, de fellélegezhet a nép, mert úgy tűnik egy kis szünet után, amíg ugyanis a „The Last Song” című filmet forgatja, a jövő évtől Miley jön, lát és szerintem győzni is fog, mert Hannah Montanából sosem elég.

Annyit tudni lehet már a dologról, hogy a következő évadban a Stewart család búcsút int tünci malibui tengerparti házának. Ami engem, személy szerint eléggé mellbe vágott, mert szerintem pontosan ez a tengerpartias nyári hangulat volt az, ami az egészet olyan hogy is mondjam… vidámmá varázsolta. Gary Marsh szerint, aki a Disney Channel főmuftija, ez inkább jót tesz a sorozatnak, mert lehetőség van új szereplők, és új helyzetek bemutatására. Őszintén remélem, hogy ez azért nem teljes szereplőgárda-cserét jelent, mert kicsit elfogult vagyok, de a HM akkor sem lenne ugyanaz Lily, Oliver vagy akár Rico nélkül. Bár leginkább Olivert sajnálnám, az is tény.

De menjünk tovább. Jövőre újabb évaddal jelentkezik a február óta hatalmas sikerrel futó Sonny With a Chance is, főszerepben ugye Demi Lovatóval. Amúgy a sorozat Amerikában első helyen áll a 6-11 évesek körében. És nem, nem érzem magam kicsi kényelmetlenül amiatt, hogy 18 évesen minden részén tudok kellemesen röhögni.

És mindenki nagy örömére (vagy bánatára) lesz még egy olyan produkció is, hogy High School Musical 4. Olyan hangzatos alcímmel, hogy „East meets west.” Nagyon izgalmas lesz, már előre lehet látni, már csak a abból is gondolom, hogy a kétsoros ismertető alapján egy klasszikus szerelme háromszögről fog szólni a történet, gyanítom az idegesítő angol kislányért fog menni a harc, az idegesítő Zac Efron-rajongó fiú, meg valami West High gimis kosaras között. Igazából erre már csak egyet tudok mondani: sokkal jobb lenne, ha inkább valami mással próbálkoznának már. Persze, tudom én, már alapból maga a High School Musical név biztosíték lehet a sikerhez, de meddig akarják még húzni ezt? Talán még az unokáimat is High School Musical 428 előadásokra fogom cipelni a moziba? Brr… remélem nem.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése