EZÉRT MOST MEGFIZETTEK!

A gazdasági válság már így is jelentősen korlátozza az örömforrásainkat, például már az átlag ember nem csinál olyat, hogy hirtelen ötlettől vezérelve előhúz néhángy tizest a zsebéből. És el is költi éppen arra, ami megtetszik neki.

Az internetre is kiterjednek ezek a bizonyos korlátok, a Twitter fogta magát, és elhatározta, hogy fizetőssé válik. Ezzel a tudattal szerintem azért együtt tudnánk élni, nem? Ez az egész helyzetjelentősdi amúgyis inkább a hírességeket jellemzi, mint a hétköznapi emberekeket. Viszont mi van akkor, ha a világ legnagyobb videómegosztó portáljára ragasztanak árcédulát? A Youtube-ról beszélek, kéremszépen, ez a nagy helyzet. Igen, most az állatok a padlót verte, a szemetek kigúvad, és hitetlenkedve meredtek a képernyőre. És, csakhogy még nagyobb legyen bennetek a veszteség érzése, elárulom, mit veszíthetünk:

1. zene: A jó öreg konvertáló programomat a porladásra ítélhetem ezek után. És új zenei forrás után kell nézni, úgy bizony.
2. videóklip: Ha az embernek megjön a kedve egy saját, különbejáratú chart show levezetéséhez, akkor nem lesz honnan kikeresni az aktuális kedvenceket.
3. film: Részletekben ugyan, de elég sok filmnek nyújtott otthont. Előre sajnálom őket, Én, ha filmecske lennék biztos nem örülnék neki, ha kevesebben néznének, mint egyébként.
4. hómvideók: Amiken jókat lehet röhögni. Hát, srácok, marad a myvip, és az iwiw, mint humor forrás.

Ugye, milyen borzasztó?

Oké, már most van más egyéb filemegosztós webszájt is a világhálón, ha a pénzt kell felmutatni a népnek, biztos találnak más olyan helyet, ahol a videók többsége összpontosulhat, és a Youtube-ot száműzik a videós megosztók trónjáról. Nincs veszve minden, de akkoris. Nem lenne kellemes élmény egy szép napon "buy me" feliratokhoz hasonló információval találkozni.

Mielőtt elővennétek a fekete gyászruhát, tudván, hogy meg lesztek fosztva a regisztrációs fiókotoktól youtubeon, fel hívom a figyelmet: Mindez még nem 100%. Csak elképzeltem, mi lenne, ha...
Tudjátok, hogy imádtok!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése