Nyugodjon békében, David Carradine!

David Carradine-t - akit többek között a nagysikerű 70-es években készült sorozatban a Kung-Fu-ban, vagy Quentin Tarantino nagysikerű mozijában, a Kill Billben láthattunk – csütörtökön holtan találták bangkoki hotelszobájában. 72 éves volt.

A bangkoki rendőrség öngyilkosságként könyveli el az esetet, de Carradine menedzsere, Chuck Binder nem hisz ebben.

Dolgozott, családja volt, és boldognak tűnt állítja Mr. Binder egy csütörtöki interjúban. Nemrég még egy új kocsit is vett magának.

A hatóságok tájékoztatták az Egyesült Államok követségét, hogy David Carradine, aki a Swissotel Nai Lert Park egy lakosztályában szállt meg, szerdán este késő éjszaka, vagy csütörtök hajnalban halhatott meg, testét meztelenül, a szekrényben lógva találták meg.

Írhatnék még arról, mennyi filmben szerepelt zseniálisan, de ezt úgyis mindenki tudja. Nyugodjon békében, Mr. Carradine, remélem ott, ahová került, kung-fuzhat annyit, amennyit csak kedve tartja. Mi azért hiányolni fogjuk itt, a Földön.

1 megjegyzés:

cocomadam 2009. június 6. 1:55  

ez aranyos volt kung-fuzhat annyit amennyit csak kedve tartja :D sajnálom szegényt az ő filmjein nőttem fel még a kung-fu filmes őrület idején jó színész volt és még kopaszul is jól nézett ki a filmjeiben :(

Megjegyzés küldése