ÚTINAPLÓ

Nagyjából hét-nyolc óra mocska terít be, a hajamból egy komplett zsíros kenyér ipart lehetne felvirágoztatni, és az államon is ott rügyezik egy gyönyörű pattanás. Ez egy tizes ápolatlansági skálán nálam már tizenkettessel egyenlő. És vidáman, kieresztve a gőzt csobbantam volna bele ma délután a kádba, azonban akadt egy kis bökkenő: nincs meleg víz.
Szóval, most itt ülök, és várom, hogy a szerelő bácsi, meg Anya összeügyködnek valamit, jó esetben egy kis meleg vizet, rossz esetben katasztrófát. Nagyon remélem, hogy inkább az előbbire kerül sor.
És, hogy a hangulatom valóban meglegyen zuhog az eső. Nem esik, nem csöpörög, zuhog. Ez nem túl bíztató előjel a három napos kirándulásunkra nézve. Azért szorítsatok egy kicsit. Kösz, így előre is.
Peace,
Love,
Light
legyen veletek most, és az elkövetkezendő jövőben is!
UI: Aki eddig nem szűrte volna le, vagy lusta volt elolvasni a bejegyzést, és a vastag betűkre hagyatkozik a tartalmát illetően, a lényeg: Három napig (június 11-13ig, vagyis csütörtöktől- szombatig) OSZTÁLYKIRÁNDULÁSON leszek! Akármilyen szomorú, de nélkülöznötek kell engem.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése