POSZTER MUSTRA

Hogy legyen a fanatikus, meg a nem fanatikus rajongóknak is mivel piszmognia, amíg ki nem jön a milliónyi félévre eltolt HP6 premier újabb posztereket sóztak a nyakukba, már ha nem lenne az előző 10-18 darab éppen elég. A "Ki tud vagányabbul nézni?" verseny ideje már lejárt, s ezúttal a szappannal átitatott fejezetek következnek, magyarán az összekuszált szerelmi szálaké a főszerep. Nagyon nagy baj lenne, ha elfeledkeznénk róla, hogy hőseink a hormonzavaros korszakukat élik, és bár átlagon felüli képességgekkel bírnak, mégiscsak átlagos kamaszok, átlagos szerelmi lelkigondokkal.
Íme az a "néhány" darab új plakát, nyakon öntve egy nagy adag zöldes árnyalattal:


Második körben Sherlock barátunk közeledtét jelző poszterek díszelegnek a terítéken, Jude Law és Rober Dwoney Jr. á lá Vasember közreműködésével. Túl sok beton, túl sok fény. Nem bejövős. Több sötét, lágyabb kontúrok, még jobb older effekt aztán jóban leszünk.


Aki aktív látogatónk bizonyára már tudja jól, hogy kattint a kis képekre, és jönnek is a nagyobb méretek, aki meg csak idetévedt felteszem van annyi sütnivalója, hogy ezt itt el tudja olvasni.

A nagyított változatokért pedig köszenet az elsőszámú média forrásunknak a Just Jared.com-nak!
Máté

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése