CW ÚJONC ELEMZÉS

Színtiszta gyémánt villával kavarják a csillámport. A CW újoncai a gossip girl debütálása óta mindig öt csillagos fényűzéssel, és összekuszálódott szálakkal vannak telinyomva. Kívülről ragyogó, belülről rohadó felépítésű sorozatokból nekem már kicsit sok, de azt hiszem egy-kettő még belefér. Főleg, ha bele lett plántálva egy mistery fonal is, avagy ki ölte meg a medencében lebegő pasit, aki korántsem önszántából ringatózott a felszínen. Legalábbis a körülötte lévő vértömeg erre utal.
A sok vitathatatlanul eyecandy csaj közül ketten voltak ismerősek, a tinédzsernek álcázott rendörnő a 90210-ből, aki Riley néven fut tovább, valamint a színészként újrahasznosított Ashlee Simpson. Az urak közül senki se volt ismerős. Talán, ha megnézitek "Hollywood legbotrányosabb címének" trailerét, nektek beugrik néhány arc.

Az első nézzük csak...3 perc, és 19 másodperc nem volt több, mint a manapság előszeretettel használatos Twilight sablon, ahol még a díszletek is leginkább Forks esős, sötétzöld, dús növényzetére hasonlítanak. Halandó, és a vámpír egymásba szeret, csak a szokásos. Aztán köll ide gonosz vérszívó is, aki nem más, mint a főhős bátyja, s innen indul a harc a "lány lelkéért". Valahol a Twilight, és a True Blood között helyezkedik el nálam a tetszésfaktoron. Ütni nem hiszem, hogy nagyot fog, de azért ez is megér egy 45 perces próbát. Csak azt sajnálom, hogy az ilyen hosszú reklámokban mindig lelövik a legjobb poénokat, és így már nem is érdekel annyira, mint az elején.


Itt már határozottan a "túl sok" érzés volt bennem. Ha a médiának van olyan ágazata, ami teljesen hidegen hagy, akkor az a modellvilág. A "Topmodell leszek" realitynél azért lényegesen jobb, ha a minőségi szintet tekintjük, de még a High Scholl Musicales nigger csávó, és a narancsvidékről távozott Mischa Barton se emeli nálam az érdeklődési mércét. Maximum akkor nézek bele, ha nagyon dicsérik. Szappanos, kavarós sorozat a gazdagok életéről? Ott van erre a GG. A Melrose place remaket is leginkább a gyilkosság miatt fogom bevállalni, nem másért.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése