FHM'S 100 THE SEXIEST WOMEN

Szeressük a listákat kampányunk folytatódik, ezúttal is szexi nőcis összeállítást kaptok tőlem, mert Én olyan változatos, és kiszámíthatatlan vagyok, ugye. FHM finomságok kerülnek az előtérbe, és az első tíz helyezettet fogom értékelni, csakhogy maradjunk a szokásos formalitásnál.
10. Katy Perry: Ott domborodik, ahol kell, bevállalós, és bár énekelget olyanokról, hogy egy lányt csókolgatott, de attól még marad a férfiaknál. Katy jó nő, és kész.
9. Anne Hathaway: Nem titok, hogy általam kedvelt, tehetségesnek tartott színésznőről van szó, aki valóban gyönyörű, és van egy fajta pozitív kisugárzása, amit úgy szeretek benne.
8. Heidi Montag: Az a nő, csak akkor nő, ha a testén jó vastag réteg barnítókrém van, és az arcán egy nyolc-kilenc kiló vakolat, ha mindezt eltávolítják róla tök átlagos feje van, amúgy. Meg nekem alapból is mindig olyan érzésem van, ha ránézek, hogy "Hé, Barbie megszökött a műanyag dobozából!" Ez most nem jött be.
7. Elisha Cuthbert: Nem csodálom, hogy bejutott, elvégre Jack Bauer lánya, biztos volt egy kis bíztatás egy pisztolycső által, vagy ilyesmi. Nem, ám, Elisha az egyik szívszerelmem, és a saját egyéni listámon is élvonalban tündököl. Tehát Ő viszont bejött.
6. Adriana Lima: Ez meg vajon ki lehet? Aki tud róla, egy némileg hiányosöltözetű fotót mutatni, hogy meg tudjam ítélni a szavazók reálisságát, annak megköszönném.
5. Madelina Zima: Ezek az "imával" végződő vezetéknevű hölgyek nem ismerősek számomra. Ugyanúgy jöhet pár kép erről a nőszemélyről is.
4. Jessica Biel: Szép, meg dögös, de úgy semmi különös. Amúgy bírom a csajt, ne értsetek félre.
3. Scarlett Johannson: Számomra az egyik legszebb nő a világon, meg tudom érteni Woody Allent, hogy miért is Scarlett az Ő múzsája...
2. Jessica Alba: Olyan édes, hogy a csokiról is lemondanék érte
1. Megan Fox: Így kell ezt, uraim! Megan pedig számomra az egyik legdögösebb nő a világon, csak Őt még senki sem foglalta le múzsának...Igaz, ha ott illegetné magám egy tenyérnyi fehérneműszettben, hát nekem se az agyamat indítaná be az írás terén.
Gyors link a lista folytatásához.

2 megjegyzés:

Unknown 2009. június 26. 1:06  

ÖÖÖ, Adriana lima amerika egyik legkersettebb szupermodellje, és ha kell kép itt van egy xd
http://imgsrv.971theticket.com/image/wxyt/UserFiles/Image/MCM/ADRIANA%20NAKED.JPG

Unknown 2009. június 26. 1:06  

azt a Madelina Zima-t nem ismerem xd

Megjegyzés küldése