A KÉT SZÖSZI EREJE

Eme információ tömkelegnek a helye sokkal inkább lenne néhány virtuális, internetes pöcegödörben, mint a mi természetesen roppant nívós, és igényes weboldalunkon, de most rájátszok a vegyesfelvágott szerepkörre, szóval esernyőt a fejek fölé emberek, érkezik a fos zuhatag!

Húnyjátok be a szemeteket, és képzeljétek el- gyengébb idegzetűek hagyják ki ezt a procedúrát-, hogy milliószor újrafestett hidrogénszőke hajzuhataggal, két giga méretű löttyedt szilikon implantátummal rendelkező, a negyedik ikszet is túllépő kiégett pornósztárok vagytok, akire valaha szexszimbólumként tekintettek fel a hormon túltengéses kamaszok. Egyszóval képzeljétek el, hogy ti vagytok Pamela Anderson. Mit tennétek, hogyha pénz szűkében lennétek? Hitel, vagy valami ilyesmi lenne a megoldás, nem de? Azonban kedvenc V.I.P. testőrünk e helyett a kézenfekvő megoldás helyett, újabb pornófilmet forgat.

Ettől a ténytől még nem is lennék kiakadva annyira. Az csak egy dolog, hogy én már nem vagyok kíváncsi egy ötven felé közeledő, agyonplasztikázott Pamela Anderson testre(vagy...nem tényleg nem. A harminc éves verzió tökéletesen megfelel). A slusszpoén az, hogy Pam az újabban feltörekvő színésznő(?) palántára, Labancz Lillára vetett szemet, és felajánlotta neki, hogy legyen a partnere készülő legújabb 18-as karikás produkciójában. Lilluska drága kapva kapott az alkalmon, hogy bebizonyítsa azt, hogy ő valóban egy felelősségteljes, érett, színésznő, aki nem dobja le első adandó alkalommal a textiljeit, és...
Igent mondott, szóval a bizonyítási vágya nem buzoghatott benne túlságosan, és könnyes búcsút int ruhadarabjainak mindenki nagy nagy örömére.
Tehát Olderson, és Youngerson nyakukba veszik Európát, és leforgatják a "Boszorkányok" névre keresztelt kreációt. Biztosan kitűnő horror (Lilla), és pornó (Pamela) egyveleget fog kapni a közönség.

A szaftos pletykát, vagy inkább tényt Lollie szolgáltatta nekünk, aki bebizonyította, hogy néhány nem az igazukról híres napi bulvár magazin is meg tudja egyszer-kétszer mondani a frankót. Egyszer, inkább.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése