LEHULL A LEPEL

FIGYELEM: A következő posztolás megtekintése 12 éven aluli olvasók számára kellő éberség ajánlott ami a szülőket illeti, mert a sok takarás nélküli bőrfelület nem kívánt reakciót válthat ki belőlük.

A nyári égető napsugarak gyakran hozzák azt a hatást, hogy néhányan nem bírnak a ruháikban maradni, és megválnak tőlük. Ilyenkor rendszerint ott van a közelben egy fényképész, meg egy fényképezőgép. Összeállítottam nektek egy montázst, ahol le lehet csekkolni, kiről, és hány ruharéteget olvasztott le a forróság.

A kifutón: Miranda Kerr. Sose voltam a híve a túlságosan csontos idomoknak, ezen a leányzón, a nagy valószínűséggel photoshop jótékony, ápoló hatásának köszönhetően, a mellein kívül szinte csak szögletek találhatók. Részemről ez most kopp.
A képek a Rolling Stone magazin számára készültek, és ha a miniatűr kiadásra kattintotok rögtön jön is a nagyobb verzió.

A kifutón: Bar Refaeli. A jó öreg Leo ismét két kézzel belenyúlt a tutiba, és ha esetleg erre az újabb modell nőjére is ráunna, Bar bátran kisírhatja majd magát a vállamon.
Mint a pikcsőrökön éktelenkedő jelzés is mutatja, az Esquire ihlette a leányzó feliratos dögös testét.

A Kifutón: Megan Fox. Ahh... *próbálja összeszedni magát, és kinyögni, illetve begépelni néhány értelmes mondatot*, tömény, fülledt, ízléses, dögös erotika. Ha dobná is valaki, egy másodpercen belül találna minden ujjára öt újabb éret nyáladzó faszit, de no problemo. Ígyis, úgyis ezek a képek megerősítettek abban, hogy egyik fő életcélom a "róka" vadászat.
Megan kétségkívül hotter, than hotter képei a GQ által lettek kiadva, szokásos katt-katt után jönnek a nagyobb verziók. És plusz ráadás képpen egy fotósorozatot itt megnézhettek, hogyan vál meg rajongásom tárgya lenge fehér ingétől.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése