2009 újoncai

Először is ezer bocs, meg ilyenek azért, hogy jó ideje nem kattantam rá a blogszerverre, noha a tarsolyunkban van néhány kritika évadzáró epizód(ok)hoz, meg filmekhez, amelyek előbb utóbb természetesen feltöltésre kerülnek. Csak tudjátok, elfoglalt ember vagyok, meg fáradt is, és ha a kettő együtt van, abból nem sül ki semmi jó.
Most tulajdonképpen egy trailerekkel vegyített posztot hoztam nektek, avagy mire lesz érdemes figyelni szerintünk 2009-ben is, mert sorozathullám lesz dögivel.
Mercy - Ez is kórházas sorozat, csak most a nővérek szemszögéből láthatjuk a dolgokat. Nagyon Grey's a fíling érződik benne, de Michelle Trachtenberg miatt biztosan megnézem az első részt legalább, mert olyan imádni való ez a csaj.


Eastwick- Három barátnő, akikben két közös dolog van: faszit akarnak, és misztikus képességeket kapnak. Bűbájos boszorkák annak idején a kedvenc sorozatom volt, a mágikus szál miatt ebbe is bele fogok nézni.


The Beautiful Life - Szépek, gazdagok, és modellek. Címszavakban így lehetne jellemezni a sorozat szereplőit. Nagyon remélem, hogy a divat kisebb részben kap szerepet, és a magánélet jobban a terítéken fog mozogni.



Vampire Diaries
- Van benne jó csaj, és vámpírok. Kell ennél több?


2 megjegyzés:

Névtelen 2009. május 24. 7:11  

Szija!

Remélem nem baj,hogy megemlítettem az oldalad címét a blogomon. Ha igen,írj,és leveszlek!

Detty

Bebe&Máté 2009. május 24. 8:16  

Először is Detty nagyon köszönjük, hogy kiírtad az oldalunk címét, nagyon jól esett, ezért igazán nem kell "bocsánatot" kérned, hiszen te teszel nekünk szívességet, még egyszer dánkesön.
Másodszor meg szeretnénk felhívni a figyelmed,(meg mindenki másét is), hogy ketten szerkesztjük a lapot: Bebe, és Máté. Kérlek, ezt a bejegyzéseiteknél, kommentároknál vegyétek figyelembe. Köszönjük!

Megjegyzés küldése