TÁMADNAK A HERCEGNŐK

Oké, hogy szapuljuk, is nem is keveset, de azért szeretjük mi a Disney Channel alkotásokat, és különösen odáig vagyunk az original moviekért, amik nagyon tipikusan vannak felépítve, ott rejlik a háttérben a tanítócélzat, és minden szálat arra vezetnek ki, hogy váltsd valóra az álmaidat, tudjuk.

A legújabb nyári szezánció, a Princess Protection Program, aminek a története mellesleg tökéletesen át van itatva Disney sziruppal, de várós, mert a két kis starlet Demi Lovato, és Selena Gomez szerepelnek benne, akik szívem csücskei közé tartoznak. A friss, és tömegével érkező sneak peak-ek miatt meg pláne. Egynyaras tinifilmecske, de biztos, hogy sokan fognak rajta mosolyogni. Most jöjjön az infokupac a produkcióról, aztán pedig a videók, csak szép sorjában:

Tudomásom szerint van egy hercegnő-Demi-, (na, ja, Disney), akit valami csúnya bácsi, vagy néni ki akar nyírni. A Hercegnővédelmi Program azért jött létre, hogy megvédje a bajba jutott kis királylányokat (uhff...megfulladok), és álszemélyazonossággal beillesztik ilyen-olyan kisvárosok társadalmába, ahol hétköznapi emberként kell élniük, hogy ne akadjanak rá. Szóval Rosalina hercegnő odakerül egy átlagos családhoz, ahol megismerkedik egy csajjal Carterrel- Selena-, és persze szembesülnie kell minden tizenhat éves rémével: a gimnáziummal.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése