EZ POKOLI LESZ

Vannak olyan emberek, akik még a három dimenzióban megelevenített horror filmeken is csak röhögnek egy nagyot, s aznap este a legnagyobb nyugalommal bújnak a takaró alá, és eszük ágába sem jut mondjuk az ágy alá nézni.

Hát, Én nem tartozom közéjük. De, van hogy a kíváncsi énem felülkerekedik bennem, és egyszerűen muszáj belepillantanom egy-egy ilyen alkotásba. A "Drag Me To Hell" is várós listára került az előzetes megnézése után, ami már önmagában megtépte néhány idegszálamat.
Szóval érdekes lesz, hogyha magára a filmre kerül a sor. De itt is van a borzongatós trailer, és legjobb barátai a poszter(katt, a második képre), valamint a film ismertető:

Szlogen: "Christine Brown has a good job, a great boyfriend, and a bright future. But in three days, she's going to hell"/Christine Brownnak mindene megvan: remek munka, szuper barát, és fényes jövő. De három nap alatt a pokolba jut.

És van ez a Christine Brown, aki bankialkalmazottként éldegél, s munkája úgy hozza, hogy ki kell lakoltatnia otthonából egy szegény öregasszonyt, aki bosszúból elátkozza. Christinet fokozatosan kísértik a pokol legsötétebb bugyrai, s ő kétségbeesetten próbálja megmenteni lelkét a végső kárhozattól...

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése