Skins-3x06

Azért nem írtam nagyon egészen mostanáig a harmadik szezon eseményeiről, mert valószínűleg egy XXL méretű (L) jelet találtatok volna a főoldalon, az pedig a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető kritikának, nem igaz?

A hatodik résznél a szeret, nem szeret diagrammon a mutatók most erősen lejtmenetbe kapcsoltak volna. Vagy visszaakartak venni a tempóból egy cseppet, hogy a finálé epizód majd annál nagyobbat üssön a közönségre, vagy a legjobb kártyáikat abból a bizonyos pakliból már eljátszották, és innentől már csak a meredek szakadékba vezet az út. Nagyon remélem, hogy az előbbi verzióról van szó, mert oltári szar lenne most egy nagyot csalódni az új kedvenc sorozatban, főleg hogyha pletyka cicát is letaszította nálam a trónról. Spoileres övezet következik, amúgy.

A hatodik rész a tabudöntögetés jelképében telt el. Naomi, és Emily főszereplésével ment a huza-vona, hogy most lenni leszbi, vagy nem lenni. Tiszta sor, hogy előbb, vagy utóbb úgyis összemelegednek (ez a szó, hogy ide illik), csak minden sorozatnál szeretik csűrni-csavarni ezeket a szerelmi szálakat jobbra, meg balra, de aztán végül mindig egyenesben kötnek ki.
A leszbikus, fedezzük fel egymás testét softporn szálat próbálták oldani egy kis diákelnök választás félével, de nem aknázták ki a sémában rejlő lehetőségeket, egy epizód után már le is zárták a szálat, ami csak arra volt jó, hogy rájöjjünk néha ennek a Cook gyereknek is vannak pillanatai, amikor a homlokán elhalványodik a BUNKÓ felirat.
Egy dolog az elképzelés, másdolog a megvalósítás. Úgy éreztem az utóbbi kicsit lomha, állott, és lassú folyású lett, gyakran beletekertem néhány percet, és szomorúan jöttem rá, hogy így nagyjából negyed órával leszűkítve is teljesen felfogható a történet.

10/6-ost szavazok ennek a résznek. Nem volt olyan szörnyű, de tény, hogy kell bele most egy kis turbólöket, vagy ilyesmi.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése