Mindenféle

Oké, akkor most következik a Kis Hírek a Nagy Világból című rovatunk, ami egyébként az oldalon elég ritka, de mivel Máté jelenleg annyira unatkozik, hogy nagyon, és nincs mivel lekösse magát, ezért kötőanyag pótlásért a Média nyúzhoz fordult.

Britney koncertezgetik. Azért koncertezgetik, és nem koncertezik, mert elég tingli-tangli módon végzi az amúgy nagyon látványosra tervezett turnéját. Szegény csajt már komolyan sajnálom, hogy még mindig a füllött erotikával akarják eladni, és fellépési kosztümként szexuális szetterekre hajazó cuccokat aggatnak rá a stylist(?)ok, tudjátok, amikben anyuci, meg apuci szerepjátékoznak az ágyikóban, mikor ti nem látjátok. (A mellékelt képen például Brit büntetős hangulatban van) És igen, elvileg Britney Back már megvolt, azért még mindig le van egy cseppet robbanva, ezekben a falatnyi göncökben amelyek két számmal kisebbek a tényleges méreteinél úgy fest mint egy kiégett pornósztár. Hogyaztán a tetemetes mennyiségű műszőke póthajról már ne is beszéljünk, amit még rendesen oda sem rögzítenek a fejéhez, mert önálló életre kelt a gazdája nélkül. (sorry srácok a videót nem találom) A show is hagy némi kivetni valót maga után: Előszöris nem élő, amit még megértenék, ha Britt lélegzetelállító tánckoreográfiát tárna a kíváncsi szemek elé, de nem. Néha lépeget jobbra, meg balra, rázza, amit rázni lehet, de amúgy abszolút a háttértáncosok viszik az egészet a hátukon. Nálam ez bukta.

Akkor, drágajó Dájmántunk lapján tájékozódtam az FHM szavazás eredményeiről, miszerint ki az szexi, vagy nem. Sok helyen maximálisan egyetértettem, asszem az amcsi faszikkal egy keréke mozog a..hát nem az agyunk. XD De valami biztosan. Tehát. Jöjjön a lecsós palacsinta:
10. Freinta Pinto: az a tupírozott hajú Nicole Sherciznger szerű fotója bejött, amúgy meg állítólag szerepelt a gettós milliomosban. Vagyis nem állítólag, hanem tényleg.
9. Anna Friel: Amennyire a Pushing Daisies sorozatára emlékszem, ott aranyos vöröske a szomszédból cédula volt ráragasztva. Ha majd lesz róla valami magasabb sexuality faktorú fotósorozat, na majd akkor vélemény.
8. Kristin Kreuk: Dögös skótkockás miniszoknyában, a napbarnított lábak is bejönnek, de fentebb részeketi s meg lehetne ám jobban mutatni.
7. Elisha Cuthbert: *hevesen bólogat*, igenigenigen a hárememben a 9.helyen ő is szerepet fog majd kapni, úgybizony.
6. Adriana Lima: "Brazil szuperszuper modell." Meglátszik a feje levanszívva, meg amúgyis túl csontos, ami rombolja az amúgy tökéletes kontúrú mellek összhatását. *fejetráz*
5. Keeley Hazell: Ő a nem tudom kicsoda, de elfogadnám pár éjszakára kategóriába tartozik.
4. Britney Spears: Itt kicsit ellentétesen mozogtak azok a kerekek. Britney? Negyedik? Komolyan? Áucs.
3. Jessica Alba: Top3 kezdődik, én elfogadom ezt a döntést Jessica Alba határozottan dögös, és mind e mellett gyönyörű, mindenhogy.
2. Megan Fox: Forró, forró, tűzforró, annyira ha csak rágondolok leég rólam a gatyám is! Számomra Ő az első helyzett éppen ezért az ő fotóját raktam ki ide, mert az első helyzet, aki...
1. Cheryl Cole: úgy néz ki, mint Bambi parókában. De most nem?

A végére pedig egy kép a legújabb Disney sztárocskákról. A szöszi leányzó gondolom azért dülleszti ki büszkén a mellkasát, mert szerepelt a Hannah Montana filmben, a mellette álló barna kiscsaj meg azért mert Hannah Montana alias Miley Cyrus tesója. Vajon ha most én lennék Miley pasija, rám is ráaggatnának minden szart, amit a kukában találnak? Egyébként meglepően lejjebb viszik a korhatárt. Gázos.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése