Gossip Girl-2x22

Hát igen Gossip Girl megtalálta az elveszettnek hitt főzőkanalát, és elkezdett kavarni. De hogy mi fő ki ebből, azt a so romantic fotó olvashatjátok.

Majdnem megállt bennem az ütő, mikor konstatáltam, hogy Georgina karakterét kegyetlenül a porba tiporták, és ezen még Michelle Trachtenberg játéka se segített, pedig szeressük azt a nőszemélyt.(L) Aztán újra beindultak bennem a dolgok, mikor felhangzott az epizód végén Gossip Girl álruhás angyal kommentárja. Remélem, hogy G mihamarabb levetkőzi ezt a jókislány köntöst...(Meg a többi ruháját is, de ez túlságosan is szép lenne, tehát úgyse fog megtörténni.)

Oké, akkor van itt még a terítéken két szerelmi háromszög, amelyikből az egyiket kurvára nem vágom (Serena+Gabriel+Poppy), a másik meg annyira kiszámítható, mint 1+1 (Blair Chuck és Nate között). Az utóbbi szerintem már rém unalmas húzavona, jó lenne tenni egy szép, nagy, kerek pontot a végére, hogy Queen B helyet foglal Bass király hitvesi ágyában, vagy nem inkább limuzinjában ismét, aztán happy end á lá Disney. Mert ez lesz. Az első síkidomból csak azt fogtam fel, hogy ez a Gabriel pasas mégse preferálja jobban a szőkéket (milyen rosszul teszi), ahogy a cím is hirdeti, meg úgy egyébként is egy f*sz.

Rufust a végére kezdtem már megsajnálni, úgy töri magát, hogy végrevalahára nő és pénzügyileg is a megfelelő sínre kerüljön, de a kisvonat valahogy mindig kisiklik...

Aztán még kaptunk egy Jenny, meg egy Vanessa nevű díszt is a részbe. Mondjuk az iszogatós "I never..." cuccos bejött.

10/7- Azt tudom mondani, hogy tartja a szintet, de nyolc pontot ez még nem érdemel.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése