ez hullik a levelekkel, ősszel

Az Ősz a Nagy Visszatérések címszó alá fog kerülni a 2009-es képzeletbeli Évkönyben, már ami a zeneipart illeti. Lássuk csak a gyors flashback-et: egy, a Paramore turnézni megy, kettő, Mika albumát többé nem fedi lepedő, és három Avril Lavigne van a vásáron, négy a Panic at The Disco-nál kioldódott a fék.
Gondolom, sikerült összekuszálni néhány agytekervényt ezekkel a kissé béna kín-rímekkel. Rémes rímeket, ha félre tesszük, annyi a mondani valóm, hogy már összesen NÉGY darab olyan visszatérést tartunk számon, amit várunk. Várok. Az első három említettet kifejezetten bírom, míg a negyedikre pedig nyitott vagyok, és még regélek róla néhány sort a későbbiekben.

A Paramore-ról itt, Mikáról meg itt már szövegeltem, róluk egyelőre ennyit. Avrilnek őszintén örülök, sosem rejtettem véka alá, hogy a kedvenc énekesnőm, és már majd megveszek azért, hogy végre belemerülhessek az új albumába, ami november 17-én fog majd debütálni, és merem remélni, hogy kicsit visszahúzódik a divat szakmából vissza a gitárjához, meg az énekléshez. A bemelegítés már elkezdődött, a csupa csaj rózsaszín flitteres parfüm reklám alatt hallható egy új dal, a "Black Star", 20 másodperces változatban.
A mostanában kicsit bemonizált énekesnő arról mesélt, hogy az új CD-n túlnyomó részben a régi, 15-20 éves kora között írt számok lesznek hallhatók, ami véleményem szerint bíztató információ, mivel az első két albuma szerethetőbb kategóriába tartoznak, mint a harmadik pink-szőke hajú lemez. Szóval, Lavigne kisasszonynak most egy csont nélküli hopp, csak aztán ne legyen belőle fájdalmas kopp. Az új illat promóciója, amit az imént említettem, itt is van:

És, újra pánik van a diszkóban, Ők tulajdonképpen csak egy új számmal rukkoltak elő, eddig. "New Perspective" címre hallgat, és a Diablo Cody féle horrorisztikus Megan Fox film, a Jennifer's Body lemezén kap majd helyet. Csekkoljátok!


Írta: Máté

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése