támadnak az ufók!

Ha jól emlékszem erről még nem esett szó, pedig mostanában esedékes a hazai mozikban is, így kötelességemnek érzem, hogy erről a filmről is meséljek néhány szót, hogy képben legyetek, ha arra kerülne a sor, hogy bamba, tágra nyílt szemekkel meredtek az "Ufók a padláson" plakátra a helyi moziban.

A húzónév egyértelműen Ashley Tisdale, aki hála a Disneyféle High School Musicales tapasztalatainak világhírnévre tett szert, csakhogy most a tánccipőt, és a mikrofont elhajítja, és helyette megmenti a hívatlan űrlényektől a világot.

Mielőtt felsejlene bennetek néhány jelenet az X-akták sorozatból, leszögezném, hogy nem ezt az ufó hátsónrugást nem kell komolyan venni. Éppen azért mert maga a film sem veszi komolyan magát.

Mert, kéremszépen, csupán egy egész estés családi vígjáték moziműsorról beszélek jelenleg, aminek elsősorban a gyerekek szórakoztatása a célja, ergó zéró komolyság, és totális röhögőgörcs.

A sztori nagy vonalakban, annyi, hogy a Pearson család a szokásos kis nyaralásukon vesz részt, a különbejáratú nyaralójukban, egy csapat gyerekkel, mert bizony nagy családról van szó, és a padláson nem várt idegenekre bukkannak, akik közül néhányan jót akarnak, de vannak, akik nem túl jó dolgokon, a világ uralom alá hajtásán törik a fejüket...

A magyar bemutató 2009. augusztus 27.-én lesz, az angol előzetest pedig elhoztam nektek, hogy felmérhessétek a terepet, és eldöntéstek, megér-e egy ezrest, avagy sem.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése