Hírek a Hősök világából

Bizony, többes számban, mivel egy bejegyzés keretein belül, két Hősök-hírt is szolgáltatok nektek, lássátok milyen nagyon aranyos vagyok.
Kezdjük az elsővel. Talán mert számomra is ez az érdekesebb, meg tudom, hogy Máté is odáig és vissza lesz érte. Vagy nem, és a fejét veri a falba, amiért olyanokat kell látnia, hogy Hayden Panettiere karaktere a népszerű sorozatban, Claire Bennet, bizony leszbikus kalandokba keveredik a Hősök negyedik évadjában. Méghozzá egyetemi szobatársával fog összemelegedni a leányzó. Eleinte csak lányos szórakozásnak indul, aztán ki tudja, talán még komolyabb is lehet belőle, a nézők véleményeitől függően – írja a Daily Star.

A második hír, szerintem annyira nem meglepő, mert a nézők meghökkentésének érdekében mindig kellenek halálesetek. és igen, úgy tűnik a forró kalandok mellett valakitől végső búcsút is vesz a sorozat. Bizonyos források szerint egy olyan szereplőtől, aki már a kezdetek óta jelen van, és igencsak közkedvelt. Ráadásul jóval az évad vége előtt távozik a másvilágra. Annyi talán biztos, hogy nem Hayden Panettiere lesz az, hiszen rengeteg interjúban elmondta, mennyire imádja a munkáját, a Hősöket úgy egyébként, és az egész stábot.
Igazából, szerény véleményem szerint, bárki mehet, csak Peter Petrelli ne. Csak mert csak. Jó nézni.
Ki tudja, talán csak pletyka, hiszen a halálesetről szóló híreket még nem erősítette meg senki. Akárhogy is. Szeptemberben biztos kiderül, ugyanis akkor térnek vissza közénk a Hősök.

Írta: Bebe

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése