filmes képes frissesség

Valahogy nem került rá sor, de ha már úgyis olyan sokszor volt már szó a filmes adaptációkról, nem építünk gátat az áradás elé, és megkésve- bár lehetséges, hogy van aki nem látta még őket-, de bemutatok néhány vadonat új still, az-az filmes fotót a "Vasember" második részéhez, és a "Perzsia hercegéhez", amiről korábban már cikkeztem, itt elolvashatjátok.

Az "Iron Man" kettőben feltűnik Woody Allen múzsája, alias Scarlett Johannson, a.k.a. Feketeözvegy (Black Willow), aki, mint a nevéből is kiderülhetett számotokra, bizony rossz kislány lesz a javából, ezt mi sem mutatja jobban, mint a vörös hajzuhatag, ami legalább olyan jól áll Scarlettnek, mint a hagyományos, szűzies szőke.

Új arcként említhetjük még Mickey Rourke-öt, aki egy rivális fegyverkereskedőt, az orosz Ivan Vankot játssza a filmben.

Tony Stark marad az egyetlen, és utánozhatatlan Robert Dwoney Jr., és mindig naprakész, és aranyos asszisztens nőjét, Pepper Pottsot újból Gwyneth Paltrow formálja meg, sokak nagy örömére. (L)

És egy szereplőcsere is bekövetkezett sajnos, Don Cheadle átvette Terence Howard szerepét, így Ő az "új" James "Rhodey" Rhodes.

Fotókat itt meg lehet tekinteni, a Just Jared galériájában.

A "Prince of Persia" cuccosról továbbra sem tudok többet, viszont azért itt van két darab kép a filmből, egy pedig a poszter felirat nélküli változata. Itt csekkolhatjátok is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése