Szerelem HP módra

Ha még esetleg nem lenne Harry Potter túladagolása a jónépnek íme egy újabb hír. Mégpedig arról, hogy a júliusban mozikba kerülő filmben a nézők végre tanúi lehetne Ron Weasley és Hermione Granger egymásra találásának. És egy kiadós smacizásnak is.

Rupert Grint, az egyik érintett fél elmondta: már hosszú évek óta ismerjük egymást, olyan volt, mintha a tesómat kellett volna megcsókolnom. Eléggé határozottak voltunk, és úgy gondoltuk, elsőre sikerülni fog, de az első próbálkozás végül kész katasztrófa lett, mivel mindketten annyira zavarban voltunk, hogy csak nevettünk.

És itt most álljunk csak meg egy percre, bár az interjú még folytatódik olyanokkal, hogy Rupert Grint továbbra is félénk, ha lányokról van szó, meg nem volt szerelmes és hasonlók. Aminek hallatán valószínűleg órákig csöpögnék, előkaparnám a Rupert Grinttől kapott jókívánságos lapom, és fohászkodnék a sorshoz, hogy hozzon össze vele, szerelmesedjen belém, és éljünk boldogan, amíg meg nem halunk, még akkor is, ha Bebe Grint úgy hangzik, mint egy bénább szörnyecske neve.

Szóval. Hermione és Ron csókjelenet a Harry Potter és a félvér hercegben? Mivan? Nem is, inkább… MIVAN? Mint fanatikus Harry Potter-rajongó ezt személyes sértésnek veszem. Hermione és Ron csak a hetedik részben jönnek össze, hahó.

Őszintén remélem, hogy csak a cikk írója tévesztette össze a címeket, és igazából a Halál ereklyéi csókjelenetre gondolt, mert amennyiben akár egy fél Ron&Hermione smaccantást is meglátok a Félvér hercegben, kisétálok a moziból. Még akkor is, ha emiatt elszalasztok jónéhány alkalmat, hogy sóhajtozhassak Rupert látványától.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése