virtuálból reál: perzsia hercege a mozivásznon

Mostanság nem csak a képregény, valamint könyvfeldolgozások futnak nagy sikerrel, hanem némely nagy népszerűségnek örvendett/örvendő számítógépes játékokat is a nagyvászonra visznek.

Ezúttal a 90-es években elhíresült "Prince of Persia", másnéven "Perzsia Hercege", játékot filmesítette meg a Disney, és 2010 május 28.-ára ígérik az amerikai bemutatót.
Az eredeti játék lényege egyébként az, hogy főhősünkenk, Dastan Hercegnek a szerelmét, Tamina hercegnőt fogjul ejtik, és erre mindenféle veszéllyel dacolva meg kell menteni a nőt, tudjátok, tipikus. Nagyon valószínű, hogy a film is erre a sablonra fog épülni, persze biztos vagyok benne, hogy megpróbáltak összeeszkábálni valami...hogy is mondjam...összetettebb sztorit, mert hát egy filmnél egyelőre ez az alapkoncepció édeskevés, kell még bele üzemanyag, rendesen.

Most tartunk ott, hogy kijöttek az első poszterek Jake Gyllenhaal, és Gemma Arterton képével, akik a fentebb említett herceget, és hercegnőt, a két főszereplőt alakítják. Kattintsatok ide, és a Just Jared jóvoltából megnézhetitek őket.

A film szerintetek Baró, vagy karó, jöhetnek a vélemények!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése