madonnának van oka ünneplésre: visszatér

Elhagyta már az ötödik X-et is, Madonna még mindig úgy érzi, neki igenis van keresnivalója még a zeneiparban, és még egy ideig nem fog eltűnni, hiába van még a cipője talpa is dollárok százezreivel kitömve.

Ha jól értesültem anno, akkor Madge kiad egy válogatás lemezt, méghozzá már a harmadikat, ami ennyi eltöltött idő után a médiapiacon, nem is csoda. És, hogy biztosítva legyen a bevétel, a kultusz slágerek mellé csöppen-csurran némi újdonság is, dal formájában. Na, az egyik ilyen friss szeletet kapjátok most, melynek a neve: "Celebration".




A legutolsó CD is már csak erőtlenül csapkodott a kis szárnyaival, és nem igazán beszélhettünk felhőtlen szárnyalásról, szerintem a popkirálynő munkásságnak fénye kezd halványulni, és jobban szólnak ezek a back to próbálkozások a pénzről, és a refelktorban maradásról mintsem a zene szeretetéről.

Könnyed, de egysíkú dallam, ami még nem éri el azt a szintet, hogy képes legyen kitörni az átlag pophangzásból. Jó, de lehetne jobb is.

Apropó, a zene mellé mellékelve van a borító miniatűr mása, tudjátok egy kattintásba kerül a nagyobb verzió. Grafikus megoldást választották, nagyon úgy fest, hogy beleuntak a "retusálás-orrba-szájba" módszerbe, és nem füllött a foguk ahhoz, hogy ismét húsz évest faragjanak a pop dívából.

Írta: Máté

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése