friss hús: 500 days of summer


Na, ez viszont tényleg egy romantikus komédiának ígérkezik. Hogy miről is beszélek? Mint a fentebb látható pofás felirat is mutatja az "500 Days of Summer", magyarizálva "Ötszáz nyári nap" című filmről.

A történet nem renget sem eget, sem földet, mégis a plakát a "legcoolabb" szerelmes sztorit ígéri, és mivel mi nem veszünk zsákbamacskát nézzük csak azt, amit mindig meg kell nézni, ha filmről van szó: Miről szól?

A fiú találkozik a lánnyal. Szerelembe esik. A lány viszont nem. Egy modern szerelmes történet, amiről úgy véljük sosem válhat valóra. Egyszerre lehangoló, és felvidító, szomorú, és vicces, egy csavaros utazás fenn, és lenn, (igen, kicsit sok a töltelék szöveg) közel sem olyan átlagos, mint azt mi gondolnánk- ez a cukormázas verzió.

Tomot dobja a barátnője, Summer, a fiú megpróbál rájönni visszaemlékezve ötszáz közösen együtt töltött napra, hogy mit ronthattak el- ez pedig a cukormáz nélküli.

A főszerepben: Zooey Deschanel, Joseph Gordon-Levitt, Clark Gregg, Minka Kelly, Matthew Gray Gubler, a bemutató pedig Július 17-én lesz Amerikában, egyelőre.

A habos-babos mézeskalácsszívek sose voltak az eseteim, a romantikus cuccosokkal, amúgyis a női közönséget bombázzák, azonban ez a sneak peak, ami napvilágot látott, hihetetlenül...röstellem, hogy ezt kell mondanom, de nincs rá jobb szó: édes.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése