bombasztikusan bámulatos bell belehúz

A Papa visszatért. Magyarán Én, az-az Máté ismét magyar földön rontom a levegőt, sokak nagy bánatára, vagy éppen örömére. A Kristen Bell rajongóknak, és elfajzott fanatikusoknak mindenképpen örömére, hiszen e poszt főszereplője az imént említett szexi szösszenet.

Szóval, Kristen forgat. Gondolom nem okoz meglepetést, hogy filmet. A "You Again", konyhamagyarra lefordítva annyit tesz, hogy "Már megint Te", és egy esküvős vígjáték. Plusz, ugye Kristen Bell a főszerepben. Ezen hármas elegyítéséből nehezen lehet kisütni rosszat, de várjuk csak ki a végét, ne igyunk előre, tudjátok.

A sztori szál szerint-, micsoda halmozott alliteráció, figyelitek-, Kristen karakterének a bátyja megházasodik, és minden olyan, mint a lehető legtökéletesebb habos, esküvői torta, amíg ki nem derül, hogy a menyasszony az a hölgyemény, aki megtestesítette a húg egyéni "high school evil"-jét, anno a gimnáziumi években.

Felreppent egy-két szóbeszéd, hogy a negatív főhősnő szerepét Jessica Alba kaparintotta meg, az imdb.com azonban Odette Yustmant jelölte meg. Ne kérdezzétek, gőzöm nincs, hogy kicsoda, bár kötve hiszem, hogy a bombasztikus Albánkat überelné. De ezt is meglátjuk majd.

Ha tehetném, most rögtön szélsebesen ügetnék a legközelebbi moziba, hogy megnézzem a filmet, de nem tehetem, mert épp csak most kezdődtek meg a forgatások, így be kell érni azzal a három remény szikrával, hogy
a, minden szalonképes lehetőséget kiaknáznak, már ami a történet keretibe belefér.
b, eljut a magyar mozivásznakra is.
c, viszonylag hamar eltelik a várakozási idő.

Addigis, Magyarország legbővebb tartalommal rendelkező Kristen Bell rajongói oldala, illetve annak galériája a rendelkezésetekre áll, itt a friss forgatási képeket csekkolhatjátok.

Az illusztrációnak szolgáló fotó pediglen a Bell nőszemély legutóbbi címlapszereplésének gyümölcse, a Cosmopolitan női magazin beszkennelt lapjait itt nézhetitek meg, detto á lá MrsBell. Ha van rá igény, szívesen lefordítom nektek a cikket, csak egy szavatokba kerül, tudjátok.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése