hegymászás=klipforgatás

"Ha új előadóként indulsz, meg kell találnod a saját utad ebben a játékban. Megmászod a hegyet, és ha felérsz a tetejére, kitűzöd a zászlódat. Ezzel most mi is leraktuk a magunkét."
Ezen szavak Jay-Z szájából hangzottak el, aki Rihannával, és Kanyé Westtel közösült, nem testikontaktus lévén, of course, hanem egy dal erejéig. Vagy mondjam inkább úgy, hogy 'Run This Town'?

Ezt nem nevezném csúcsra helyezett zászlónak, apokalipszis feeling ide, vagy oda. Mindenáron azon vannak, hogy valami...valamit alkossanak, aminek a mondanivalójával hegyeket rombolnak le, és völgyeket emelnek a magasba. Talán Godzilla, és a Jurassic Park egyesítésével ez sikerülhet- bár nekik aligha van mondanivalójuk-, de ezzel dallal, hát nem igazán. Pedig tényleg mindent megtettek érte. Három populáris előadót egy trióba raktak, akik megy egy populáris dalt, később meg egy populáris klippet raktak össze. Ez nem tetszik. A népszerűségre mennek rá, hogy minél jobban eladható legyen.

Mondanom se kell, hogy ezzel- nálam legalábbis-, pont az ellenkezőjét érik el, többesszámban nem beszélhetek, elvégre fogalmam sincs, Ti hogy vélekedtek erről. Na, de nem szaporítom a szót, azt hiszem így is folyton túl sokat szövegelek, szóval Rihanna, Kanye West, Jay-Z előadásában voiálá a 'Run This Town':


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése